2777
2789
عنوان

عکس های مسافرتمون کلی 🖼️🖼️☺️

| مشاهده متن کامل بحث + 27054 بازدید | 230 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به ولای علی فهمیدیم استخر داشت😐😂

اسی مگه دفعه اولته استخر دیدی

💚تنها توکلم به خدا و بعد از خدا به خودشه💛‌🛑دیگ قول میدم بحث نکنم 🙂چون کاربری قبلیمو بخاطر دعوا با ی کاربر بی فرهنگ ب چخ دادم و میرسیم ب جمله معروف ((جواب ابلهان خاموشیست)) از دوستای نی نی سایتیم معذرت میخوام چون مجبور بودم بگم حوصله بحث ندارم😘🧡👈🏻 (((توجه کن تویی که توهین میکنی تو ی مادر هشت پایه 🐙🦑 پدر کوسه ای🐋)))
نه هرکس یه سلیقه ای داره دخترای کوچولو سرزبوندار تر و زبروزرنگ وبلا ترن ...اورانیومی هستن واسه خودشو ...

حالا انقد خوبه اینجا چی میخوای

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻
کاش هوا سرده استخر سرپوشیده میگرفتین🥶

تا تیم ساعت پیش زیر بارون شدید تو استخر بودیم سه تایی آب گرم بود بیرون سرد

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
به قدری هوا عالیه بارون میاد و خنک جاتون خالی

ان شاالله همیشه خوش باشید 

شوهرتم مرد خوبیه اون بدی هم که بهش فکر میکنی باور کن بد نیست اینجوری محبتشو نشون میده 

کاش بدی شوهر منم فراموش شدنی بود

من قدم تقریباً بلنده (۱۶۸)و اندامم هم همه میگن خوبه و همه چی بهت میاد اما شوهرم زن قد کوتاه و چاق دو ...

وا بی لیاقت

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻
2810