2777
2789
عنوان

مامانا راهنمایی کنید لطفا🙏

40 بازدید | 7 پست

دخترمو امروز از شیر گرفتم،تلخک زدم سر سینه هام بدش اومد گفت جی جی خراب شده،از ظهر سه چهار بار اومده سراغش اما خیلی بهونه نگرفت،شب تا صبح چیکار کنم کمتر بهونه بگیره؟

خودم سینه درد شدم چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم🙏

زندگیم دخترم👧

بهونه رو‌میگیره تا خدود بیست روزم یادش هس فقط راهش ببر اب بهش بده حواسشو پرت کم

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من این دو ماهه بچمو از شیر گرفتم

تلخک نداشتم بجاش قهوه و رژ گذاشتم بدش اومد چن روز فقط شب بش میدادم بعد اخرش شیر شب رو قطع کردم میزاشتم تا اخر وقت بیدار بمونه بعد میخوابونمش بیدار که میشد رو پاهام میزاشتمش یواش یوااش تکونش میدادم یا تو حیاط میبردمش بیرون ساکتش میکردم بعد میوردمش داخل میخوابوندمش تا کامل فراموش کرد ولی چی کلی هل هوله براش گرفتم ووو همینطوری که گفتم میزاشتم بیدار بمونه تا اگه خواست از خواب بیدار شه نزدیک صبح باشه 😁 

بزرگ بخواه و بلند پرواز کن دنیا مال کسی نیست   

تلخک به همه سینه زدی؟چن ماهشه؟سینتون باید بدوشید زیر آب ولرم تا یه هفتهبعدش اوکی میشهشیر پاستوریز یا ...

نه فقط نوک سینه زدم

آذر دوساله میشه دخترم

از امشب شیرمو بدوشم؟

سینه هام شل میشه بعدش؟

زندگیم دخترم👧