2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از کجا مشخص میشه تو سایته یا نه تو خود سایت مینویسه؟یا موقع امتحان

تو برگه انتخاب واحدت هست 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
تو برگه انتخاب واحدت هست

چی نوشته دقیقا اونایی ک امتحانشون مجازیه  ؟؟؟برگه رو دارم ولی شیوه برگزاری امتحان ننوشته یدونه نوشته عادی_شیوه برگزاری کلاس الکترونیکی

چی نوشته دقیقا اونایی ک امتحانشون مجازیه ؟؟؟برگه رو دارم ولی شیوه برگزاری امتحان ننوشته یدونه نوشته ...

تو کارت آزمون مینویسن 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
بفرمایید

اگه یادتون باشه تو یک تاپیکی راجب زندگی مامان بابام گفتم از اون مشکلات هفت سال میگذره و این چند سال جدا زندگی میکردن الان رسما میخوان جدا بشن مامان من وسواس فکری داره و از اون زمان به بعد خیلی بدتر شده و دارو اینها هم به زور میخوره و مشاور که اصلا نمیره با اینکه زمان زیادی گذشته ولی مامانم هنوز سرپا نشده و میدونم که با موضوع طلاق نمیتونه خوب کنار بیاد و استرس به شدت براش بده چون سابقه تشنج داره به خاطر وسواساش و الان دارو میخوره و خیلی تحت فشاره چه از جانب خانوادش چه از جانب موضوع طلاق میخواستم راهنمایی کنید که چیکار میتونم کنم تا حداقل یک ذره از این مشکلاتش کمتر بشه؟

جذاب سایتم😜

اگه یادتون باشه تو یک تاپیکی راجب زندگی مامان بابام گفتم از اون مشکلات هفت سال میگذره و این چند سال ...

تاپیکتون را خاطرم نیست

وسواس مادرتون تو چه زمینه هایی بیشتر؟ خودش متوجه وسواسش هست؟ آیا پذیرفته؟