2777
2789

پدرم خیلی اذیتم کرده تو تعطیلات تا مرز خودکشی هم رفتم از نظر روانی خیلی منو آزار میده بدنمو کبود میکنه از کتک اگه میخواید عکساشونو هم میذارم میرم خوابگاه سراغی ازم نمیگیره فحشای رکیکی بهم میده بدون اینکع من کار بدی کرده باشم الان از خوابگاه برگشتم هی به مادرم میگه شرایطو مهیا کن میخوام ازش معذرت خواهی کنم سرکار بود زنگ زد دخترم اومد خونه برگشت با اسمم شوخی میکنه میگه اومده یا نه خوابه(وارد اتاق شد خودمو گذاشتم زیر پتو چون نمیتونم قیافشو ببینم دوسش ندارم) خستس حالش خوبه 

😖😖😖😭😭😭😭😭

الان من چطور ببخشمش پدری که دلمو شکونده بهم ج.نده میگه چطور ببخشم با چوب کتک میزنه بدنم رو کبود نیکنه سرهیچ و پوچ رو چطور بگذرم ازش😭😭😭گریم بند نمیاد خیلی ناراحتم دوس دارم بگذرم نمیتونم خیلی آزار روحیم میده همیشه معذرت خواهی میکنه ولی اذیتاش مونده خیلی مسخرم میکرد حتی مسبب فقرشو من میدونست 😭😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
2804
چی شده اینقدر اخلاقش عوض شده و میخواد از دلت دراره؟

به احتمال ۹۹ درصد چون دیگه رفته خوابگاه هم کمتر دیدتش هم خرجش دیگه با اون نبوده و... 

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
2805
2801