2777
2789
عنوان

خاک برسر من که شیر خشک به بچم ندادم هم خودما زجر دادم همه بچه را

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 73 پست
اونجاش که همسایمون بچش همسن بچه من میگه شب ساعت 12 بهش شیر میدم می‌خوابه تا 6 صبح بیدارم نمیشه تا صب ...

شما شیر خشک هم بدی حسابی هم شکمش رو سیر کنی باز باید سینه بذاری دهنش تا بخوابه چون برای بچه وابستگی به سینه ایجاد شده مسأله اصلا سیری یا گرسنگی نیست 

ولی درسته اگر بهش شیرخشک بدی چون دیر هضمه بچه تا صبح می‌خوابه اگر بهش بسازه 

اگر خیلی اصرار داری بهش شیر خشک بدی وقتی قشنگ شیر خودت رو دادی سیر شد با سرنگ شیرخشک رو گوشه لپش خالی کن شکمش سیر میشه ولی از سینه نمیفته 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
والا بچه من شیرخشکیه شبا یکساعت به یکساعت بیدار میشه ۲۰ تا ۳۰ سی سی میخوره عملا زجر کشم میکنه

چرا یکبار 60یا 90بهش نمیدی قشنگ سیر بشه؟ تو داری اون بچه روهم زجر کش میکنی که

من+نی نی+باباش=❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا یکبار 60یا 90بهش نمیدی قشنگ سیر بشه؟ تو داری اون بچه روهم زجر کش میکنی که

دوست عزیز نمیخوره با زبونش میده بیرون.من هر دفعه ۶۰ تا درست میکنم ۳۰ تا میخوره .۳۰ تای دیگه بیرون میریزم

❤️امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام❤️

شیر خشک راحت ترین و بهترین روش بچه بزرگ کردن بچه قشنگ سیر میشه و راحت می‌خوابه دیدم اطرافم که میگم

رفلاکس داره اذیته

شیر میخوره سوزش گلوش کم بشه

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
والا بچه من شیرخشکیه شبا یکساعت به یکساعت بیدار میشه ۲۰ تا ۳۰ سی سی میخوره عملا زجر کشم میکنه

رفلاکس داره شیر میخوره سوزش گلوش کم بشه

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
5ماهشه

از ماه دیگه میتونی کمکی بدی اوضاع بهتر میشه احتمالا شیرت چرب نیست 

اون چ دکتر خلیه گفته شیر شب بچه ۵ ماهه قطع کنی😐

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
غذای کمکی هم دادم فایده نداشت بدتر شد تازه آخه رفلاکس هم داره دارو میخوره

بچه جاریم هرچی شیر مامانش رو میخورد بالا میکرد شیر ببلاک بهش میدن اینقدر چاق شده ولی چاق حالت ورم

من خودم باردارم تصمیم اینکه شیر خودمو به پسرم بدم از مغز و استخوان رشد  میکنه

خانما یعنی شیر خشک بهترازشیر مادره یا واسه راحتی میگید؟

راحتیه چی. بخدا منم اشتباه کردم حرف اینو اونم گوش کردم شیرخشک نمی‌دادم شیرمم کم بود چقد ظلم کردم ب بچم. شیرخشک عالیه هم شیر خودتو بخوره هم شیرخشک قشنگ سیر میشه 

بهتر نیست راحت تره

راحت؟فک کن بچه شبی دهبار بیدارشه شیر بخواد بعد تو جای اینک سینتو بزاری دهنش مجبوری پاشی شیشه بشوری اب گرم کنی بعد سرد کنی بعد پیمونه منی بچه هم هعی جیغغع جاریم شیر خشکیه بچش اونو ک دیدم اینقد نگرانم بچم خدایی نکرده شیر خشکی بشه چون واقعاا توانایی ندارم

فک کن بچه خواهرم از ۷ ماهگی خودش شیرشو میخوره فقط سینرو جلوش میزاره خوشگل میخوره میهوابه اونوقت شیر خشک.....

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
رفلاکس داره شیر میخوره سوزش گلوش کم بشه

هیچ علائمی دال بر رفلاکس نداره .

شیر خودمو ک میخورد خیلی بالا میاورد از وقتی شیرخشک میخوره الحمدالله دیگ بالا نمیاره.حتی دقت کردم رفلاکس پنهان هم علائمشو نداره.

❤️امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام❤️

هیچ علائمی دال بر رفلاکس نداره .شیر خودمو ک میخورد خیلی بالا میاورد از وقتی شیرخشک میخوره الحمدالله ...

خداروشکر

چه شیری میدی الان؟؟

سلام.

پسر منم شیر خودم سیرش نمی کرد و کم بود. شیرخشکو به عنوان کمک شروع کردم.

هر طعمی رو هم نمی خورد کی دو تا امحتان کردم و ریختم دور. دکترش مارک "ترو ویتال" معرفی کرد. قبول کرد. فکر می کنم چون طعم آهنش به مراتب کمتر از بقیه هست و مزه اش بهتره.

اول نان عوض کردم الان آپتامیل میدم

انشاالله همیشه سلامت باشه