سلام دوستان ...خواستم ببینم هزینه غربالگری اول بارداری چقدر میشه اونایی که تازه سونو ان تی دادن هزینه شون چقدر شده من زنگ زدم گفت از ۸۰۰تومن تا یک و دویست هست خواستم ببینم برای شما چقدر شده و اینکه پیش دکتر صفورا طاهر برای سونو وقت گرفتم کارش چطوره خوبه؟؟
من اینایی که گفتی بلد نیستم😂دست خط دکترم هم انقد بده نمیدونم چی نوشته انگار نوشته vt و vb در دهه ۱ ...
سونو داپلر خون رسانی به جفت رو بررسی میکنه. طول سرویکس هم که باید اندازه باشه، و اگر کوتاه باشه، باید دهانه رحم دوخته شه. بعضی سونوگرافی ها بدون درخواست پزشک اینا رو هم انجام میدن، برا همین هزینه بیشتره.
فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من اصفهان انجام دادم هفته قبل.البته من بیمه داشتم. ۲۰۰ و خرده ای شد
بخدا من همین دو روز پیش رفته بودم پیش دکتر ویزیتش که سیصد هست که گرفت گفت سونو کنم ببینم بچم حالش چطوره چون خونریزی داشتم بخدا دستگاه سونوش از این قدیمیا هست که صدای ضربان قلب نمیاد فقط میگن جنین ضربان قلب داره و اینکه الان هفته چندم همین دو تا رو گفت سیصد گرفت بخدا شما جای عالی میرین