2777
2789
عنوان

هزینه غربالگری اول چقدر

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 45 پست
من اینایی که گفتی بلد نیستم😂دست خط دکترم هم انقد بده نمی‌دونم چی نوشته انگار نوشته vt و vb در دهه ۱ ...

سونو داپلر خون رسانی به جفت رو بررسی میکنه. طول سرویکس هم که باید اندازه باشه، و اگر کوتاه باشه، باید دهانه رحم دوخته شه. بعضی سونوگرافی ها بدون درخواست پزشک اینا رو هم انجام میدن، برا همین هزینه بیشتره.

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
نه سلیم رفتم از من یک وششصد گرفت بقیه جاها هم یه تومن دکتر دلیری ک حرف آخرو توتهران میزنه چهارتومن ش ...

من اصفهان انجام دادم هفته قبل.

البته من بیمه داشتم. ۲۰۰ و خرده ای شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا هفته سیزده وقت داری باز خودت صاحب اختیاری ترشح داشتم کمی ولی یه روز خون دیدم بعدش تا یه هفته ترشح ...

خب خدارو شکر همچی خوبه و برای سونو هشت هفته برو حتما و اصلا بدلت نگرانی راه نده انشالله بارداری خوبی پشت سر بزاری 

سونو ان تی دویست و خورده ایی شد؟؟جنسیتشم براتون گفت!؟؟

بله، با بیمه تکمیلی.

نه جنسیت رو نگفت، گفت معلوم نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من اصفهان انجام دادم هفته قبل.البته من بیمه داشتم. ۲۰۰ و خرده ای شد

بخدا من همین دو روز پیش رفته بودم پیش دکتر ویزیتش که سیصد هست که گرفت گفت سونو کنم ببینم بچم حالش چطوره چون خونریزی داشتم بخدا دستگاه سونوش از این قدیمیا هست که صدای ضربان قلب نمیاد فقط میگن جنین ضربان قلب داره و اینکه الان هفته چندم همین دو تا رو گفت سیصد گرفت بخدا شما جای عالی میرین

بخدا من همین دو روز پیش رفته بودم پیش دکتر ویزیتش که سیصد هست که گرفت گفت سونو کنم ببینم بچم حالش چط ...

نه منم دکتر خودم همینه اتفاقا😁 سونو و ویزیت میشه ۳۰۰. ویزیت خالی ۱۵۰.

اینجا خب سونوی تخصصی بود و طرف قرارداد با بیمه که انقد شد. میگم که آزادش گفت ۷۰۰و خرده ای میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه منم دکتر خودم همینه اتفاقا😁 سونو و ویزیت میشه ۳۰۰. ویزیت خالی ۱۵۰.اینجا خب سونوی تخصصی بود و طرف ...

شماهایی که بیمه دارین براتون خیلی خوبه من جای تو بودم سالی یه بچه میاوردم😂 البته دلیلش اینه عاشق بچه ام😁

بسلامتی عزیزم 😍 پس من باید این هفته رو دوتومن حساب کنم شایدم بیشتر برای سونو و آزمایش و اینکه سونو ...

برای سونو ان  تی باید اول بری همون روزم با برگه سونو بری آزمایش غربالگری اولو بدی 

ناشتایی هم نمیخواد

ولی برای مرحله دوم برعکسه 

آزمایش ۱۶ هفته ست 

سونو ان  تی ۱۸هفته

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.
شماهایی که بیمه دارین براتون خیلی خوبه من جای تو بودم سالی یه بچه میاوردم😂 البته دلیلش اینه عاشق بچ ...

والا منم دوست داشتم سالی یکی بیارم، ولی خدا باهام همراهی نمیکنه😁

اینم با آی وی اف باردار شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810