2777
2789

من یکی دو ساله ک هیچ حس و میلی ندارم. حتی دیدن فیلم یا تصاویر هم کمکی نمیکنه بهم بلکه از دیدنشون حالم ب هم میخوره کلا چندشم میشه دیگ. جز گیاه جینسینگ چ درمانی داره دمنوشی چیزی ک خودتون نتیجه گرفته باشید. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از انگشت استفاده کن ببین بهتر نمیشه

من خودمو مجبورمیکنم ب رابطه و ب ارگاسم هم میرسم همیشه. اما مشکلم اینه ک میلی ندارم .شوهرم باید التماس کنه یا قهر کنه. و این برام خیلی سخته ک خودمو مجبور کنم حتی با وجود رسیدن ب ارگاسم. بعدش هم از خودم بدم میاد هم از شوهرم و هم از رابطه ک این باعث میشه بدتر سرد شم..ینی اگ شوهرم نخواد من تا صدسالم نمیگم بیا رابطه برقرارکنیم. قبلا اینطوری نبودم. 

حس میکنم دمنوش و.. موقتی اگ درست حسابی دلیلش رو پیدا کنیم و حلش کنیم بهتر

ف کنم مال من اعصابه ولی نمیدونم دقیقا باید پیش چ دکتری برم. میترسم قرصی شم شوهرم بهم بگه دیوونه