2777
2789
عنوان

سه‌تا نقاشی فانتزی کشیـــدم👀😁تقدیم به سه‌نفر بنگرید

| مشاهده متن کامل بحث + 3512 بازدید | 321 پست
@محب_المهدی @باران7777777777 فدای جفتتون اینم تقدیم ب شماالبته با اجازه هنرمند سایت ❤️😂منم ی کمی ...

عریزمی 

چقدر خوشگل افرین   

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨

💙 بیا ایناهاش نگا

ممنون😂😂

خدایا خودمو به خودت میسپارم🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قشنگه،اگر یا ماژیک روش بکشی یکدست میشه😯😯😁

با ماژیک ک اصلا بلد نیستم چه برسه بخوام یکدست بکشم. اتفاقا چون یکدست نشده فک میکردم شبیه نقاشی با ماژیک شده.با ماژیک ک نقاشی میکشی باید مث مدادرنگی تند تند بکشی؟

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
@محب_المهدی @باران7777777777 فدای جفتتون اینم تقدیم ب شماالبته با اجازه هنرمند سایت ❤️😂منم ی کمی ...

🥹🥹🥹 اخی 

😘😘😘😘 ارادتمندی

توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

منم🙃💔

الهییی💔🥺

آتیش بگیرههههه آتیش که اتیشمون زد:)

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی داشتین کسی رو تجربه می‌کردین خیلی مواظب باشین.« شاید» اون داشت شمارو زندگی میکرد. مثل تو مثل من…R

پروفو ببین تصور کن😂

این زمانش خوشکلترینها بود 

چند نفر رفتن خودشنو دار زدن چون جواب خواستگاریشون رد داده🤣🤣🤣🤣

توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️