2777
2789

پیازبا بادمجون نگینی تف بده بعد سیر بریز بعد فلفل سیاه قرمز زرد چوبه تف بد نعنابریز تف بده بعد کمی رب اخر گوچه رنده شده بریز قشنگ پخت کشک اضافه کن. این روش شاهرودی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اینجوری درست میکنم 

بادمجونا رو سرخ میکنم بعد له شون میکنم 

پیاز  سرخ میکنم با  سیر و نعنا  بعضی وقتا گوشت چرخ کرده هم اضافه میکنم 

بعد با بادمجونا اضافه اش میکنم و کشک هم با اب حل میکنم بعد میذارم چند دقیقه با شعله کم رو گاز تا  روغن بیاد روش و تماام 

من چون حوصله ندارم کبابی کنم .اول سرخ میکنم.بعد خوب له میکنم بادمجون رو. بعد پیاز رو با یه حبه سیر تفت میدم زردچوبه میزنم بعد نعنا رو میریزم یه تفت میدم کشک رو اضافه میکنم بعد هم بادمجونارو' هم میزنم در ظرف رو میبندم تا خوب جا بیفته در آخر گردو رو بهش اضافه میکنم.

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه

بادمجونارو با پوست کبابی کن به خوب کبابی شد پوستاشو جدا کن ،سیرو له کن با پیاز سرخ کن، حد یک دقیقه نعناع خشک تفت بده سریع خاموش کن تلخ نشه،اگه گردو میزنی کمی تفت بده،بادمجونو له کن با چنگال،کشک پخته بهش اضافه کن و تمام البته کلی راه دیگم هست مثلا بادمجونارو تو اب کم میزارن بدون پوست بپزه بعد با گوشتکوب برقی میکس میکننو ...