چون شوهرم استوری جنس جدید میزاره و اینا شمارشو میده به مشتری ها امروز یه زن طلاقی بهش پیام داده بود که بیا باهم باشیم و خوش میگذره بهمون زنتو بپیچون بریم صفا کنیم و دنیارو بیخیال شوهرمم نوشته بود کبوتر با کبوتر باز با باز و جنس دسته دهم خریدار نیستم بعد پیامارو نشونم داد منم بهش زنگ زدم تا تونستیم نفرینش کردم و فحشش دادم بعد بهم میگفت خودتم میتونی بری دنبال عشق و حالت مگه کسی تلویزیون داره سینما نمیره گفتم ازت شکایت میکنم تلفنم قطع کرد
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
زنی ک ب یک مردزن داراین پیامو بده دست هزارمه نه دهم.این خانوم اگر طلاق گرفته نجیب میبود دنبال مردمرد ...
والا ده نفر از خانواده خودم جداشدن ولی تالا نشنیدم بخوان به یه مرد متاهل پیام بدن یا اصلا حرفی از مردا چه مجرد چه نامجرد بزنن و همیشه دنبال پیشرفت بیشتر بودن تا دنبال مرد و یجوری از چشمشون مردا افتاده
خب پیام بده وقتی اصلا سین نشه پیام دیگه طرف ول میکنه. اینجور مرد ها اکثرا یا میخوان اعتماد سازی بکنن یا هم میخوان نشون بدن به خانومشون که خاطرخواه دارن