2777
2789

اگه امپول hcg نزده باشی مثبت واقعی هستش مبارکت باشه

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امپول چی زدی؟

آمپول های گنادوپرین دور نافی دفعه اول نتیجه نداد...دفعه دوم شکر خدا باردارشدم 

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰
آمپول های گنادوپرین دور نافی دفعه اول نتیجه نداد...دفعه دوم شکر خدا باردارشدم

خیلی دردناکه؟

من باید از وقتی حامله شدم باید تا ۹ ماه انوکساپارین بزنم🥲

میترسم

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
خیلی دردناکه؟من باید از وقتی حامله شدم باید تا ۹ ماه انوکساپارین بزنم🥲میترسم

نه دورناف اصلا درد نداشت...ارزشش رو داره گلم...انشالله به سلامتی

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰
نه دورناف اصلا درد نداشت...ارزشش رو داره گلم...انشالله به سلامتی

قربونت برم انشاالله به سلامتی بغلش کنی

میگن دردناکه من تا حالا تزریق نکردم و خیلی میترسم باید تا تهش امپول بزن چند دوره سرم بزنم و چنتا قرص تا اخرش مصرف کنم

همش میگم چرا همه چیز من انقد با زجر و اذیته اخه

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
قربونت برم انشاالله به سلامتی بغلش کنیمیگن دردناکه من تا حالا تزریق نکردم و خیلی میترسم باید تا تهش ...

ممنون گلم...انشالله برای شما هم همینطور باشه...الان اذیت میشی ولی بعدش که نی نی رو بغل کنی همه چیز یادت می‌ره ...بچه برکت زندگی خدا به حق خودش نصیب همه منتظر ها بکنه...

ممنون گلم...انشالله برای شما هم همینطور باشه...الان اذیت میشی ولی بعدش که نی نی رو بغل کنی همه چیز ی ...

ممنون عزیزم همینطوره 

برکت من یکم نازدار هست حالا🥲

دعا کن با همه این سختیا حداقل بتونم نی نی سالم بدنیا بیارم🥺

ممنون عزیزم همینطوره برکت من یکم نازدار هست حالا🥲دعا کن با همه این سختیا حداقل بتونم نی نی سالم بدن ...

انشالله ...گلم