2777
2789
عنوان

شوهرم یا من

258 بازدید | 18 پست

بچه ها نگاه تاپیکا قبلیم کنین یه چیزی دستتون میاد...بچه ها دیشب خونه بابام بودم با خواهرم اینا ..دخترم همش با بچه ها خواهرم بازی مسکرد اصلا دعواشون نشد شب تا شوهرم اومد همش داشتن بچه ها دعوا میکردن شوهرمم اصلا اعصاب نداره همش دنبال بهانس ک با خواهرم خونه بابام نرم نمیدونم چی کنم دیگه...خسته شدم...همش بهم پیام میداد فوش میداد به بچه ها خواهرم ..میگه خیلی دخترمو اذیت میکنن...دخترمم خودش تیلی گریه میکنه الان اومده میگه از این ب بعد خودت تنها برو با تواهرت رو شوهرش حساسه میگه من نمیتونم بیام عصبی میشم ازشون بدم میاد..خدایی چرا شوهرم من اینجوره زندگیو برام جهنم کرده سر خواهرم...این دفعه بچم گریه میکنه بابام بهش میگه گریه نکن بابات خستس خواهرم خندید گفت اره فقط بابا تو خستس..]یعنی میخاس بگه ما هم خسته ایم شوهرم خیلی بدش اومد به نطرتون حق داشت بدش بیاد؟؟؟راه کار بدین من هر وقت با خواهرم جایی هستم اعصابمو خرد میکنه قبول دارم رفتاراش رو اعصابه ولی خواهرمهشایدم از بس شوهرم گفته اینجو فک میکنم

یه مرد فقط دختر کوچولوش رو دوست داره و با یه دنیا میجنگه سرش

و نمیخاد گریه دخترشو بیینه

درکش میکنم

کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه مرد فقط دختر کوچولوش رو دوست داره و با یه دنیا میجنگه سرشو نمیخاد گریه دخترشو بیینهدرکش میکنم

همسر اسی مشگل روان داره

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

خب معلوم شد چرا شوهرت ازشون بدش میاد، 

حرف خواهرت خیلی زشت بوده 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
همسر اسی مشگل روان داره

من کلی گفتم

خودمم روزی دختر دار بشم کسی اذیتش کنه اشکش رو در بیاره نصفش میکنم

کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

من کلی گفتمخودمم روزی دختر دار بشم کسی اذیتش کنه اشکش رو در بیاره نصفش میکنم

کلی آره

ولی تو این ی مورد خاص بچه ها با هم بازی میکنن دعوا دارن شادی دارن خنده وگریه دارن

بچه باید تعامل با دنیای اطرافشو یاد بگیره

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

کلی آرهولی تو این ی مورد خاص بچه ها با هم بازی میکنن دعوا دارن شادی دارن خنده وگریه دارنبچه باید تعا ...

درسته باید قوی بار بیاد

حالا شاید شوهر این خانم زیاد حساسه روی دخترش یا مرد احساسی هست نمید‌ونم یا بچه رو بهانه کرده

حالاقمه رو بزارزمین فعلا تا وقتی زن گرفتی بچه دارشدی بچت دختر شد یه فکری میکنیم😁

شانس پسر دار میشم

خاندان پدری ما کلا پسر زان

وگرنه دختر دوست دارم

درسته باید قوی بار بیادحالا شاید شوهر این خانم زیاد حساسه روی دخترش یا مرد احساسی هست نمید‌ونم یا بچ ...

بله بهانه کرده درست تره

2810