2777
2789
عنوان

شیردهی

100 بازدید | 10 پست

خانما شما هم دوران شیردهی احساس می‌کردید سینه هاتون سنگین شده،من یکی از سینه هام بزرگتر شده یکیش کوچیکتره،اونی که بزرگتره شیر بیشتری هم داره خیلیم سنگین‌تر شده نسبت به قبل ،ایا این طبیعیه،لطفا اگه تجربه ای دارید راهنماییم کنید خیلی نگرانم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عشقم همینه بخاطر اینکه شیرش بیشتره سعی کن از هردو سینه بدی که تعادلش خراب نشه بدفرم بشه

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹

ازکوچیکه بیشتربده شیراونم زیاد شه احتما بیشترازیه طرف سینه شیردادی

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید                                        
ازکوچیکه بیشتربده شیراونم زیاد شه احتما بیشترازیه طرف سینه شیردادی

اره چون عفونت داشت دکتر گفت از این بیشتر شیر بده ولی از اولشم سمت راستی بزرگتر بود،الان چون احساس سنگینی داره ی کم نگرانم کرده

اره عشقم همینه بخاطر اینکه شیرش بیشتره سعی کن از هردو سینه بدی که تعادلش خراب نشه بدفرم بشه

والا از ترسم انقد از این بزرگه شیرش دادم امروز حس میکنم ی سمتش ی کم میسوزه

آره منم اینطوری بودم

پسرم از پنج ماهگیش کلا سمت چپو نگرفت. سمت راستیم تا پایان دو سالگی که شیر میخورد، بزرگتر از سمت چپ بود. بعد که از شیر گرفتم اندازه هاش یکی شد

جواب مخالفینم رو نمیدم، حوصله بحث ندارم....یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست.... زنگ بعد حساب داریم

ی طرف سینم حس میکنم ی چیز سفت و دراز هست ،البته سونو دادم دکتر گفت چیزی نیست ی کم عفونت داشت که دارو داد خوب شدم،نمیدونم بافت سینمه؟خیلی نگرانم کرده

بله همین میشهاما سعی کنین از هر دو سینه به نازنینتون بدینقدیمی‌ها میگفتن یک سینه آب هست و یکی نون

مممنونم اگه بدونم طبیعیه دیگه ظاهرش برام مهم نیست،ی سمتش ی کم حس میکنم ی چیز سفت و دراز هست سونو دادم دکتر گفت چیزی نیست،به نظرتون به خاطر شیردهیه؟واقعا ذهنمو درگیر کرده