2777
2789

تاحالا دقت کردین؟مثلا اطراف ما یکی هست اولین بچش دنیا اومد خونه گرفت سردومی یه ماه بعد زمین گرفتن ویلایی ساختن بهترین شکل وجا تو این مدت خورد وخوراک و پوششم عالی بعد دوباره دوقلو ناخاسته آورد خودش دبیر شد ماشین سنگین خریدن الانم تو قرعه کشی ماشین شاهین برنده شدن ماشین زیر پا و طلاهاش و نفروخت ۲۵۰میل اطرافیانی ک هزاری ب کسی نمیدن بهشون قرض دادن ک پول ماشین و بدن 

قیامت بی حسین معنا نداره 🖤درآرزوی کربلاتم یاحسین 🌹🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه خودت جواب خودت رو دادی عزیزم شانسشون خوبه دیگه

...شانس و قسمت خیلی مهم هست برخلاف برخی کلیشه ها که همه چیز رو به توانایی و تلاش نسبت می دهند...

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)

من الان از آموزشگاه برگشتم 

تو آموزشگاه هم مشاوره می دهم هم تدریس ریاضی متوسطه اول رو انجام می دهم

یک دانش آموز دارم به معنای واقعی کلمه تو ریاضی خنگ و ضعیفه پدر و مادرش با ماشین آخرین سیستم میان دنبالش و همچنین همیشه لباس های مارک می پوشه با اینکه نه قیافه آنچنانی داره نه هوش آنچنانی ولی خوب خوش شانسه...

ولی دختر فوق العاده مودب و مهربونی هست و پنج هیچ از همسن هاش جلو هست از لحاظ پول باباش و ارزش و اهمیتی که بهش می گذارن پدر و مادر...

دانش آموزهایی دارم که بسیار زیبا و باهوشن اما میبینی پدر و مادر هیچ ارزش و اهمیتی براش قائل نیستند یا حتی جدا شدند و هیچ کدوم نمی خوانش

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)