2777
2789
عنوان

مراسم خواستگاری

134 بازدید | 17 پست

سلام دوستان 

من از یه خانواده مذهبی ام ولی نه خیلی زیاد 

بعد یه خواستگاری دارم که فردا قراره بیان مادرش امروز زنگ زده گفت خودش  زودتر میاد که منو بدون روسری و چادر  ببینه و گفت که رسم داریم 

من حقیقتا خیلی بهم برخورد از این حرکتشون 

شما حق به کی میدید ؟ 

نرمال چنین حرکتی از جانب خانواده پسر؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بودم قبول نمیکردم 

اینجوری باشه پس پدر شماهم باید بره چک کنه اقا پسرو 

هیچ جوره نمیتونم کنار بیام

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

خب به نظرم کمی حق دارن اومدیم یکی کچل بود یا ی نقصی داشت .به منم بگن ناراحت میشم ولی از بیرون به قضیه نگاه کنم به نظرم حق دارن چون مذهبی حجاب کامل داره چیزی معلوم نیست

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪

راستش ما واسه داداشم یه جا رفتیم خواستگاری بیست سال پیش..من باهاشون نبودم. مادر و خواهرم گفتن اونقدر دختره آرایش داشت اصلا قیافه اصلیش معلوم نبودن

خب یکم حق دارن..پسرش خب زشته بهت بگه می‌خوام ببینم اندام چطوریه..مادرش ک محرم هست فرستاده

سنتیه و من کاملا بهش حق میدم..

درسته ناراحت شدین ولی اونا هم حق دارن فقط نحوه گفتنشون خوب نبوده میتونستن یه جلسه جدا در نظر بگیرن خودشون بیان شایدم خواستن مراعات شما رو بکنن دوبار به زحمت نیافتین برای پذیرایی

مرا هزار امید هست و هر هزار تویی
خب به نظرم کمی حق دارن اومدیم یکی کچل بود یا ی نقصی داشت .به منم بگن ناراحت میشم ولی از بیرون به قضی ...

مامانمم همینو میگن ولی من خودم خیلی حس بدی گرفتم که اینو گفتن انگار اومده کالا بخره 

درسته ناراحت شدین ولی اونا هم حق دارن فقط نحوه گفتنشون خوب نبوده میتونستن یه جلسه جدا در نظر بگیرن خ ...

خیلی سریع دارن پیش میرن یعنی ما یه جلسه رفتیم بیرون الان دارن با مادر بزرگ و خاله و همگی میان درصورتی که من هنوز دودلم 😂