2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خرید خونههمین

امضات با اکانت یک سال پیشمم خوندم واقعا تاثیر گذار بود الانم‌دوباره دیدمش

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

2805

هیچ مامانم رفته مشهد ومن اومدم خونه بابام اینا پدرم که رفته پیش داداشم نمایشگاه من وزنداداشم خونه تازه نهار خوردیم و جمع کردیم الان گفتم بره بالا تا سامین خوابه یکم بخوابه

و از درد پریود دارم میمیرم

همسرم میگه: تو زبونی با دوتا سیاره رنگی تو چشات🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:سپیده ام عاشق کتاب وقهوه 📚☕6ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#سپیده🌾
خب دمنوش گرم بخور عزیزم بابونه چایی زنجبیل

بابونه صبح خوردم اصلا آروم نمیشه دردم من همیشه پریودام سخته

همسرم میگه: تو زبونی با دوتا سیاره رنگی تو چشات🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:سپیده ام عاشق کتاب وقهوه 📚☕6ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#سپیده🌾

پریود شدم فعلا خوابیدم از درد 

ولی باید پاشم طراحی لباسام مونده 

یکمم خونه رو جمع کنم 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

دیروز به بابام گفتم برام سیب پخته بخره،

امروز نشستم ۱۰ ۱۱ کیلوشو پوست کندم،یه ۴،۵ کیلویی مونده،بعدش برم بپزمش بشه لواشک،کیک‌سیب و سیب خشک شده.😋

حمام،

درسام🫣

جارو برقی اتاقم.

دیدن ادامه فیلم سینماییم

نمیخوره تکسا به فیسا :///( ゚ー゚)
2810