2777
2789
نه والا دکترا اینجور پرت نمیگن انصافا حداقل اسم یه مریضی رو میگن همشون ولی دارو دوا فرق میکنه من بر ...

والله یه مریضی میشی اون میگه عفونت داری اون میگه نداری اون میگه ازاعصابه هرکدوم هم یه نایلون دارو میده که با داروهایی که اون یکی داده کلاملا متفاوته .باهیچ کدومم خوب نمیشه بیمار 

لایک نکنید .توروخدا 
والله یه مریضی میشی اون میگه عفونت داری اون میگه نداری اون میگه ازاعصابه هرکدوم هم یه نایلون دارو می ...

من‌ نمیدونم چرا ایرانیا علاقه مندن هر شغلی رو با پزشکی مقایسه کنن همه رشته ها سختن دردسر دارن اکی ولی 

پزشکی یکی از پر درامد ترین و پر زحمت ترین شغل تو کل کشور های دنیاست نباید همه مشاغل رو کنار پزشکی گذاشت عزیزم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من‌ نمیدونم چرا ایرانیا علاقه مندن هر شغلی رو با پزشکی مقایسه کنن همه رشته ها سختن دردسر دارن اکی ول ...

پرزحمت هست ولی درصورتی که پزشک زحمت بکشه و سرسری از مشکل بیمار نگذره .من هم پزشک باعلم بالا و درستکار دیدم هم غیر اون .درضمن علاقه مند نیستیم حتما به سرمون اومده که میگیم جانم 

لایک نکنید .توروخدا 
والا تو مشاوره تلفنی چیو بررسی میکنه بعدم انقد بیسوادن اکثرشون مجبوری برا اطمینان از دو سه نفر بپرسی ...

مشکل از سواد نیست هر کدوم از ی منظری جواب میدن اختلاف نظر و رویه زیاده 

من‌ نمیدونم چرا ایرانیا علاقه مندن هر شغلی رو با پزشکی مقایسه کنن همه رشته ها سختن دردسر دارن اکی ول ...

من میگم چرا طرف پزشکارو گرفتی خیلی برام سوال شد که چرا بهت برخورد و پشت پزشک ها درومدی نگو شوهرت پزشکه .عزیزم باید بهت بگم که من عزیزم رو با بی خیالی یه پزشک که فقط نشسته بوده ساعت شیفتش پربشه وبره خونش ازدست دادم .اونی به که سرش اومده میدونه چی میگم .لطفا از همه پزشک ها حمایت نکن خودتم میدونی یه سریشون مثل بقیه شغل ها برا خدمت و فداکاری نیامدن تو حرفشون فقط براپول و پرستیژ اومدن .اصلا هم منظورم به همسرشما نیست به خودتون نگیرید لطفا 

لایک نکنید .توروخدا