2777
2789

ده ساله ازدواج کردم همش قرض و بدهی داره به مادر و خواهرش و برادرش جونش وصله به اونا پول میده مشکل اونا مشکل اینه خلاصه ی پدره مغازه و ماشین داره ولی مستاجریم دست و دل باز هست ولی بمن پول نمیده هرچی لازم باشه خودش میخره خورد و خوراک زیاد ولی لباس کم یا هرچی میگه دوستم داره ولی دست به زن داره عصبیه تعصبی و غیرتیع اخلاقشم روز به روز مزخرف تر میشه 15 سال بزرگگتره ازم همش هم در خدمت خانوادشه منم ساکت و مظلومم هرچی تا الان گفته گفتم باشه ی مسافرت حتی تا سر کوچه نبرده بچه دار نمیشم با ای وی اف مخالفه من ذخیره تخمدان ام در حال ته کشیدنه میگه فقط طبیعی حالا بمونم یا برم فرقی هم نمیکنه تقصیر کار باشی یا نه کتک می‌زند بدجور تو سر صورت من میزنه

آنچه دلم خواست نه آن میشود آنچه خدا خواست همان میشود☺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگع میتونی جدا شو... احترام و سکوت دو طرفه باید باشه

یادمه اولین باری که نگاهم به نگاهت گره خورد فهمیدم تلخی فقط فنجون قهوه کافه ی شهر نیست... یه نوع تلخیم هست که خیلی شیرینه مثل چشمای تو که با تلخی نگاهم میکرد.    -پناه.                                                           

یک ویژگی خوب محض رضای خدا نداره.

حیف عمر و این زندگی 

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨

بچه نداری

موندی که چی؟

اولین اقدام به بارداری ۱۳ابان ۱۴۰۰ منتظرم همین روزا بیای تو دلم💔 امروز ۷ ابان ۱۴۰۲ و هنوز منتظرم بیای تو دلم مامانی...مامان جان من چه خطایی کردم که خدا تورو بم نمیده؟💔بالاخره حاجتموو گرفتم و اومدی تو دلم مامانی😍😍😍 بعد از اصلاح سبک و کلی دکتر و امپول..وقتی با تن و روح خسته همچنان تلاش میکردم رفتم اعتکاف و از ته دلممم دعاا کردم و مهمتر از همه ختم صلوات حضرت زهرا رو گرفتم درست ماه بعدش تو حرم امام رضا بوددم و اونجا هم به جوادش قسم دادم و صلوات خاصه حضرت زهرا فرستادم...وقتی برگشتم خونه حالت تهوع هام شروع شد ۲۷ فروردین ۱۴۰۳فهمیدم ۸ هفته ااس تو دلمی ...وقتی صدای قلبت رو شنیدم اشکام گوله گوله ریخت ...تازه مامانی خانم دکتر تاریخ لقاح رو تقریبا ۲۰ روز بعد از اعتکاف محاسبه کرد🥰🥰🥰 شما هدیه ی خدایی..شما هدیه ی حضرت زهرایی😇😇..واسه تمامممم حاجت دارا تمام کسایی که منتظرن دعا کنید بد دردیه
یک ویژگی خوب محض رضای خدا نداره.حیف عمر و این زندگی

افسرده م کرده موهام سفید شده از دستش انقد حرصم میده اشکمو در میاره دیشب هم بهم گفت چرا نمیمیری بمیر بعد میگه عصبانی شدم دوستت دارم بعد رف چیپس و پفک خرید آورد از دلم دربیاره 

منکه فاتحه عمر و جونیم رو خوندم لطفا تو ب خودت بیا نذار مثل من هزاران بیماری عصبی و جسمی بگیری

من 30سالمه فک میکنم اگه طلاق بگیرم دیگه بعد از این چیکار کنم ازدواج که نمیتونم بکنم مطمعنا ی افسرده بدتر میشم

بزن توگوگل کلید اقتدار مرد دکتر حبشی چند تا فایله به ترتیب گوش کن زندگیت از این رو به اون رو میشه

شوهرت عین موم میشه تو دستهات.  به شرطی که همه رو مو به مو  انجام بدی خیلی‌ها با همین روش زندگیشون درست شده حتما گوش کن 👌انشاالله مشکلت حل میشه

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://delbakhoda.blogfa.com/tag/%25DA%25A9%25D9%2584%25DB%258C%25D8%25AF-%25D9%2585%25D8%25B1%25D8%25AF&ved=2ahUKEwi8kaSCv6aJAxVjRKQEHVm8OLAQFnoECCoQAQ&usg=AOvVaw3MgXPTuvhHFoNNgHM9ZKWT

بزن رو لینک دانلود گن وگوش کن

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
2810