2777
2789
تیر اره خوبه. ولی همسفرم تابستونا نیس دم دستم خخخخ شرایطم خیلی خاص ☹️😂😂😂😂

الان لباسای گرم تو مغازه ها ویترین کردن لباسای تابستونی جمع کردن یا شاید حراجی بتونی لباس تابستونی مفت بخری اما لباسای زمستونیشون چون همه پالتو و بارونی و کاپشن گرونه به پول ما همه اشو از ۳میلیون به بالاس 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا اینطوری نیست خیلی ایرانی هارو دوست دارن!چون اولا ایرانیا غیرقانونی یا پناهنده نیستن۹۰درصد ایران ...

ترکیه باید قبول کنیم دیگه ایرانی هارو دوس ندارن من ۱۵ سال پیش رفته بودم چون ایرانی کم بود واقعا احترام زیاد بود ولی الان نه 

بعدم اون فارس هاس حس نژاد برتر دارن

Son Gunume Kadar

الان لباسای گرم تو مغازه ها ویترین کردن لباسای تابستونی جمع کردن یا شاید حراجی بتونی لباس تابستونی م ...

ببین من بحثم قیمت اون کالا نیس  صحبتم اینه ک مثلا اون پالتو ۳ تومنه. ایران بیشتره یا نه ؟ 

دوستای من رفتن استانبول گفتن‌نتوانستیم ی جوراب بگیریم ...

نمیدونم دوستاتون چرا نتپنستن بخرن 

من ترکیه رو هر سال میرم هر سال هم تو یک چیزهایی میبینم از ایران ارزون‌تره یک چیزهایی هم قیمت ایرانه خودم لوازم آرایشی نخریدم اما چند تا ایرانی با هام بودن تا تونستن لوازم آرایشی برای خودشون و اطرافیان خریدن 

تازه امسال تو بانکوک دیدم از ترکیه هم ارزونتره

نمیدونم دوستاتون چرا نتپنستن بخرن من ترکیه رو هر سال میرم هر سال هم تو یک چیزهایی میبینم از ایران ار ...

تایلند ک من نمیتونم برم فعلا. ولی اینو چ جوری بفهمم الان این محصول ایران ارزونتر نباشه یه وقت 

اره پس قطعا ایران گرونتره. منظورم کلا اختلاف قیمت وگرنه انتخاب برند با خودته.

ببین من رفتم اونجا ته همه چیزو دراوردم بیشتر از اینکه تو خیابونای اصلیش باشم تو کوچه و پس کوچه هاشون بودم😂

مثلا شاید باورت نشه تو یه کوچه یه بازار بود پرسیدم گفتم اینجا چیه؟گفتم بازار ایران با تعجب پرسیدم یعنی چی؟گفتن بازاری ک اجناس ایرانی داره از ایران میومد تو مغازه های ترکیه فروخته میشد ایرانیا جنس ایرانی میخریدن خودشون نمیفهمیدن فک میکردن چون از ترکیه خرید میکنن پس حتما خارجیه 😆کوچه بعدی بازار روس بود فقط اجناس روسی داشت