2777
2789
خوب بوده ک ۵ تومن برند اورجینال بوده؟

اره دیگه از نمایندگی خود ادیداس خریدم از یک پاساژ خریدم اسم مرکز خرید رو یادم رفته 

برندها میان ایران گرون میشن وگرنه خارج از ایران ادیداس و نایک که قیمتی نداره اخه 

اره دیگه از نمایندگی خود ادیداس خریدم از یک پاساژ خریدم اسم مرکز خرید رو یادم رفته برندها میان ایران ...

همووووون چون میان اینور گرونن لااقل دو تا کتونی بخرم. اونجا. پس میشه. انگار. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا میگید گرونه😐اونجا برند میفروشن شما همون برندو تو ایر ان بخوای بخری ۳ برابر حداقل باید هزینه کنی،برای خرید وان واقعا خوبه 

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
کی رفتی ترکیه سی سال پیش؟بله اقتصادشون از صدقه سری ایرانیاست ولی مشکل دارن با ایرانیا مردم عادیشونم ...

پارسال رفتم

شما مثل اینکه خودت ادم بدبینی هستی ک انقد راجب یه کشور دیگه بد میگی بعدشم وقتی میری یه کشور دیگه با فروشنده ها و هتل و مکان تفریحی در ارتباطی ک همه اشون فارسی بلدن اخه با مردم عادیشون چیکار داری ک بخوای فارسی حرف بزنی یا نزنی!!!!

هرچند ک با مردم عادیشون هم در ارتباط بودم خیلی صمیمی برخورد میکردن مثل مردم خودمون خیلی خونگرم و دوست داشتنی هستن...

من وان نرفتم شهرای دیگه رفتم خیلیییی ایرانیا رو دوست دارن هی میگن ایران و کلی تحویل میگیرن حتی مغازه هاشون فارسی نوشتن

یا من‌چند سال عید انتالیا بودم تو ویترین هفت سین میچیدن تا میرفتیم تو میگفتن عید مبارک

ولی واقعا گرونه 

بنظرم جیزای ضروری و روزمره بردار حالا اگه به حراجی خوردی خرید هم بکن

من از اونجا عینک میخواستم بگیرم مثلا ۳۵۰ یورو میشد همونو همون مدل از المان گرفتم ۱۷۰ یورو

ببین من خیلی اهل سفر هستم هفته پیش هم از سفر تایلند برگشتم خیلی نیاز به زبان نداری دغدغه نداشته باش ...

اخی خیالم راحت شد. منم عاااشق سفرم ولی بخاطر بچه ها و همسرم شرایطم نمیشه ولی سالی ی بار. بدون اونا میرم. ی هفته مرخصی. دارم خخخخ

چرا میگید گرونه😐اونجا برند میفروشن شما همون برندو تو ایر ان بخوای بخری ۳ برابر حداقل باید هزینه کنی ...

مگه اون برند تو ایران نباشه که از اونجا بخره ولی عطر و لوازم ارایشی که تو ایران هست ارزونتره

مثلا من عطرم اخرین بار دو میلیون با ایران اختلاف داشت اومدم همینجا گرفتم

پارسال رفتمشما مثل اینکه خودت ادم بدبینی هستی ک انقد راجب یه کشور دیگه بد میگی بعدشم وقتی میری یه کش ...

بدبین نیستم از ایرانیا خوششون نمیاد نمیخوای نپذیر.

همون فروشنده فقط خوب برخورد میکنه چون داره پولشو میگیره

هیچ ایرانیا رو دوست ندارن از کجا شنیدی؟چون هم توریست و هم برای زندگی اونجا زیاد میرن اصلا خوششون نمی ...

اونجا چند برابر ایرانی توریست روس داره پس راجب چیزی ک اطلاعات نداری خواهشا نظر نده حتی اونجا مردم عادیشون به ما میگفتن بیاین خونه بخرین از ما دیگه راحت باشین اینجا خودتون خونه داشته باشین نخواین هتل برین...

تازه خیالت هم راحته که اصل خریدی و نگرانی بابت فیک بودنش نداری.

افرین دقیقا همینه. سالی ی بار نهایت ادم میره اگ خوب باشه. برا یه سال چند تا چیز میخره اینجا ب بنجول پول الکی نمیده