2777
2789
عنوان

خسته شدیم ☹️یه بحث بندازید صحبت کنیم😅

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 32 پست
انتقالی هم ریسکه معلوم نیست بشه یا نههمین ترم اول هم مامانم راضی نشد برم الان نرفتم دیگه قراره هفته‌ ...

هدفت چه رشته و دانشگاهی هست که میخوای دوباره کنکور بدی؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای باورت میشه منم درصدییی اصلا تصور نمیکردم این دانشگاهو بیارمینی یه جیزی رو هوازدم

من میدونستم اینو میارم چون پذیرشش باسوابق بود ولی فکر نمی‌کردم اینقدر رتبه‌ام افتضاح محسوب شه که همه رو رد شم اینو قبول شم

من سال قبلش تجربی بودم بعد واسه کنکور تغییر رشته دادم به ریاضی 

رتبه‌ام رو نسبت به تجربی مقایسه میکردم میگفتم خب رتبه‌ی اونقدر بدی هم نیست نگو تو تجربی این عدد اونقدرا افتضاح نیست تو‌ ریاضی اونم واسه کامپیوتر رتبه اصلا خوبی نیست

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اره راست میگینه خانوادم اصلا نمیانخودمم راهم دوره ، خودمم قراره ماهی یبار بیام فقط

پس همینکارو کن الان اینجا نگیر به جاش پولشو بگیر یا گرفتی هم کم بگیر

بعد برو اونجا به سلیقه خودت بگیر

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
من میدونستم اینو میارم چون پذیرشش باسوابق بود ولی فکر نمی‌کردم اینقدر رتبه‌ام افتضاح محسوب شه که همه ...

وااای میفهممممم

خیلی عجیب بود قبولی خیلییی زیادددد

اصلا منم مطمعن بودم یسری جیزا دیگ رو میارم

نمیدونم چطور هیچکدوم ازونارو نیاوردم

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

هدفت چه رشته و دانشگاهی هست که میخوای دوباره کنکور بدی؟

هدفم که همین رشته‌‌ایه که الان آوردم مهندسی کامپیوتر 

من فقط از دانشگاه ناراضیم دلم میخواست شهرهای بزرگی مثل شیراز و اصفهان و تهران قبول شم بابل هم هست دانشگاهش خوبه کلا هدفم دانشگاه سطح بالاییه

پس همینکارو کن الان اینجا نگیر به جاش پولشو بگیر یا گرفتی هم کم بگیربعد برو اونجا به سلیقه خودت بگیر

اره فکر خوبیه

میگم‌تو خودت همیشه میری برا خودت لباس میخری

یا با کسی میری؟

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

انشاءالله که موفق بشی برای منم دعا کن منم موفق بشم

توکلت به خدا عزیزم🌱🤍

آهانی انشاءالله که موفق باشی

مرسی همچنین 

اره فکر خوبیهمیگم‌تو خودت همیشه میری برا خودت لباس میخرییا با کسی میری؟

خانواده‌ی من کلا خیلی مذهبی نیستن درحد متوسطه پوششمون بیشتر تو سلیقه با مامانم قبلا اختلاف داشتیم بچه‌تر که بودم اون دوست داشت به سلیقه‌ی خودش بخره منم به سلیقه‌ی خودم

الان یکی دو سالیه خودم میگیرم یعنی دیگه وقت و حوصله‌اشو نداشتن باهام بیان

تو هم بری یه شهر دیگه مستقل‌تر میشی خانواده‌ات هم کم‌کم عادت میکنن که خودت تصمیم گیرنده باشی