2777
2789
عنوان

یه گندی زدم موندم توش نمیدونم چه خاکی سرم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 6997 بازدید | 162 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ادم تو زندگیش باید جیبش رو هم در نظر بگیره ...بقول قدیمی باید پاش رو اندازه گلیمش دراز کنه!!!ا ...

صحبت کردم چون اولش قرار داد امضا کردیم

داخلش نوشته بود به هیچ وجه پول برگشت نمیدن

😔

عزیزم به این حرفا گوش نکن

یه چیزیم هست تو نی نی سایت نسبت به اهمیت دادن به بچه گارد دارن و بجز اون نسبت به اونایی که وضعشون خوبه یا کلا مناطق خوب و بالا و همبن مهدی که شما گذاشتی به شدت گارد دارن و بدشون میاد... 

درسته منم قبول دارم باید بچه جایی بره مدرسه یا مهد که همسطح بقیه باشه نه پایینتر نه بالاتر (البته محل زندگی سطح زندگیو تعیین نمیکنه مثلا خیلی دیدم تو جای پایینی زندگی میکردن ولی سطح خودشون بالاتر بود نسبت به اونایی که همونجا زندگی میکردن) بچه جایی بره که سطح بقیه ازشون پایینتر باشه هم به همون اندازه اذیت میشه که پیش کسایی باشه که سطحشون بالاتره

اما من میگم این یه سال خب واقعا لازم بود دخترتو بزاری این مهد و اتفاقا براش خوبه و منفعت داره و تو سن حساسیم هست که پایه های شخصیتش میخواد درست بشه و باهاش خوب کار میکنن و با احترام باهاش برخورد میکنن و اوههه خیلی چیزا هست

و اینکه شما هم براش وسایل خوب خریدید دیگه

کلا سه دسته وسیله داریم یکی بنجل یکی معمولی یکی فوق لوکس

که دسته ی اولو خب از ده متری ببینیش قابل تشخیصه و توی جاهای پایین خیلی میخرن

دسته ی دوم که معمولیه همه میخرن از وضع مالی پایین تاا اونایی که خیلی پولدارن همینو میگیرن

دسته ی سوم که فوق لوکسه اون پولداراشم ندیدم بخرن و تقریبا هیچکس استفاده نمیکنه

پس نگران این نباش چون من میدونم وسیله ایناشون تو یه سطحه شما هم که چیز خوب گرفتی براش

بعدشم عزیزم فکر نکن همه وضع مالی توپ و فقط خودت معمولی هستی

به ظاهر و ماشین و اینا توجه نکن

ببین من میشناسم خانواده که سوار ماشین شیک میشدن ماشین تویوتا لباساشون برند و خوب میخوردن و خوب میگشتن اونوقت تو خونه ی ۵۰ متری که مال مادر زنه بود زندگی میکردن حتی دستشوییشم مشترک بود با اونا

و خونشون خیلییی معمولی بود و چند وقت پیش هم زنه هم مرده بخاطر بدهی که رقم خیلی بالاییم نبوده افتادن زندان.. دوتا بچه ی ۷ و ۳ ساله دارن

حتی اون ماشین هم مال خودشون نبوده و مال کسی دیگه بوده داده بوده اینا استفاده کنن.. 

نمیگم همه اینجورین فقط میگم باطن زندگی بقیه رو نمیدونی نباید قضاوت کنی.. 

بعد خیلی از همون مادرا که میگی ماشین خوب سوار میشن و... تو مگه میدونی چند سال پیش تو چه خونه هایی زندگی میکردن و زن و شوهری چند شیفت میرفتن سرکار.. 

خلاصه تو همین سایتم خیلیا دیدم وضعشون مثل من و شما معمولی بود و یکی میگفت پسرمو گذاشتم مدرسه ای که ۹۰ تومن شهریشه با حقوق حدود ۱۵ ۱۶ تومن شایدم کمتر یادم نیست یکی میگفت گذاشتم مدرسه ۵۰ میلیونی یکی ۶۰ میلیونی

عزیزم همه ی اونایی که اینجوری خرج میکنن پولدار نیستن فقط بچه هاشون واسشون مهمن خیلیا دیدم از شکم زدن بخاطر بچه هاشون و ماهی پنج تومن درسته کم نیست ولی اونقدری نیست که بخاطرش دیگه نتونی زندگی عادیتو بکنی و خورد و خوراک رو مختل کنه و هرکسیم که بچشو اونجا میزاره پولدار نیست و مهد ها هم کلا همشون شهریه میخوان

گلم هرچی باشه ارزششو داشت این کارت اصلانم گند نزدی خیلی کار خوبی کردی من تا شب میتونم از خوبیای کارت بگم

من خودمم هم تجربه ی مدرسه ای که سطحش یکم ازم بالاتر بود و داشتم هم تجربه بودن تو داغونترین مدرسه که سطح بقیه خیلی پایینتر از من بود

و بهت میگم خیالت راحت راحت باشه ❤

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

فکر نمی کنم بتونن پولتونو پس ندن.... حتما حتما از اداره تحت نظارتشون سوال بپرسین. بالاخره پیش میاد تو مهدی بچه ها جابجا شن. 

اگر نشد که دیگه پولتون دادین و باید یجوری سر کنید. شاید اگر سعی کنید اون نزدیکیا یه کاری دست و پا کنید خوبه. مطمینا کار انچنانی نمیشه ولی از این شرایطی که میگید بهتره.

و بجای اینکارا سعی کنید بچتونو پیش روانشناس ببرید تا مشکل ارتباطی و هیجانیش حل بشه و بتونه با شرایطش سازگار بشه. هوش یعنی سازگاری با محیط.

و اونایی که اینقدر با قطعیت بشما میگن کار درست کردین و جوابشو یروز می گیرین و..... نمیدونم از کجا حرف میزنن با این قطعیت. بنظرم خودتون هم اگر شرایطشو دارید بهتره پیش روانشناس ماهر برید و روی عزت نفستون کار کنید.  

با ارزوی سلامتی و شادی 🌷🌷🌹🌹

اخه معمولا مهدها جا دارن برای والدین

جا واسه والدین؟ تاحالا نشنیدم فکر نمیکنم

ولی خب اگرم باشه بازم شاغل بشه خیلی بهتره

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

عزیزم کارت اصلا واقع بینانه نبوده

برو با پرسنل مهد صحبت کن شرایطت رو توضیح بده غذرخواهی کن و ببینن هزینه تو عودت میدن احتمالا یه درصدی ازش کم کنن

بعدش من معلم ابتدایی هستم و دکترای روانشناسی دارم کی گفته بچه تو مهد لاکچری خوشحاله فقط؟ شما یه مهد بردی خوشش نیومده تو همون منطقه خودتون یکی دو تا دیگه مهد میبردین شاید از اونجا خوشش اومد و موند