2777
2789
عنوان

یه گندی زدم موندم توش نمیدونم چه خاکی سرم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 6997 بازدید | 162 پست

عزیزم بچت که چند ساعت مهده و وقت خالی داری نمیخوای شاغل بشی؟ چه موقعیتی بهتر از این

دیگم همینجوری بی کار منتظر واینمیسی  تا مهد دخترت تموم بشه

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

دوتا مهد نزدیکخونه عوض کردمتعدادبچه ها بالابود کنار نمیومدهمش بغلم میکرداینجا هرکلاس هفت نفرنباحوصله ...

اولش خوشحاله 

بعد مقایسه ها شروع میشه و دچار عقده میشه 

اتفاقا کار اشتباهی کردی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوتا مهد نزدیکخونه عوض کردمتعدادبچه ها بالابود کنار نمیومدهمش بغلم میکرداینجا هرکلاس هفت نفرنباحوصله ...

دخترت چند سالشه؟

چرا فکر میکنی حتما باید تو مهد میبود تا شاد میبود؟؟؟ راه دیگه برای شاد کردنش بلد نیستی؟

مهدکودک رو بالاشهر بردی برای مدرسش میخای چکار کنی؟

اسی فقط بدون که این ره که می‌روی به ترکستان است

پس فردا دخترت خدای نکرده میشه مشابه بعضی کاربرای همینجا که فقط آه و نالشون به راهه چرا مادر و پدرشون نتونستن توقعاتشون رو براورده کنن

یجور دیگه خوشحالش کن.خیلی احساسی وناشیانه رفتارمیکنی من فقط دلم برازمانت میسوزه پولم هیچی.همون پولو میدادی یه تیکه طلا تو خونه سرگرمش میکردی گرم وراحت .در آینده خودش میفهمیدچیکار واسش کردی.الان توقعش هم بالا میره خودتم کلی اذیت میشی

چی بگم حقیقتش من بودم اصلا نمیبردمش مهد که اذیت نشم ولی خب تو مادری من هنوز مادر نیستم بدونم یه ماد ...

ان شالله هرموقع دوس داشتی خدا دامنت رو سبز کنه

بعدش حاضری با چاقو گوشتت رو بکنی بدی بچت بخوره سرحال بشه

کار خیلی خوب و درستی کردی

اگه بعدا هم جاهای دیگه بره بازم تاثیر مثبتی که این یه سال روش داره از بین نمیره و کلا فایده های خیلی زیادی براش داره هم روابط اجتماعی و اعتماد به نفسش خوب میشه هم خیلی چیزای دیگه

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

به نظرم خیلی کار اشتباهی کردین که بچه رو از این سن متوقع دارین بارمیارین .الان شهریه مهد و این داستانا رو شاید تونستی اوکی کنی ۴روز دیگه توقع مدرسه و کلاسای آنچنانی ازت داره داری از پسش بربیای؟ میتونی هرچی تو دوستا و همکلاسیاش میبینه براش فراهم کنی؟مگه هرچی بچه بخواد باید فراهم کنی؟  

خودم بچه دارمانقد موضوعو گنده نکن بابا ارامش روح چیهروزای اول بچه نااشناعه یکم‌دیگه میگذشت خوب میشدر ...

حیف که متوجه نیستید

حیف

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
یجور دیگه خوشحالش کن.خیلی احساسی وناشیانه رفتارمیکنی من فقط دلم برازمانت میسوزه پولم هیچی.همون پولو ...

اون طلا به چه دردشون میخواد بخوره

ان شالله هرموقع دوس داشتی خدا دامنت رو سبز کنهبعدش حاضری با چاقو گوشتت رو بکنی بدی بچت بخوره سرحال ب ...

عزیزم والا کار عاقلانه ای نکردی

شوهرت هیچی نمیگه بهت؟

شامو ناهار اینات به راهه یا وقت نداری؟

کلا خودتو اسیر کردی🥲

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
مطمئنید راهنمایی و تائیدتون درسته ؟

آره

چون من هم پایین شهرو خیلی خوب میشناسم هم بالاشهرو

خیلی خوب زیر پوست این شهرو دیدم

خودم اگر پایین شهر بودم و توی موقعیت استارتر بودم صد درصد به هر ضرب و زوری شده بچمو میبردم مهدکودک و مدرسه خوب بالاشهر

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

خداروشکر که همچین مامان خوب و عاقلی داره

عزیزم ۱۰ برابر کارایی که میکنی شک نکن بهت برگردونده میشه

عزیزم بخدا قصدم‌توهین نیست خاهرمم بودی همینو میگفتم ولی شما پول نداری عقلم نداریاخه روز اول که دیدی ...

فدات شم موضوع مهد بالاشهرو پایین شهر نبود

دخترم مشکل ارتباط برقرار کردن داره

همیشه بهم میچسبه

تو جمع گریه میکنه و مضطربه

حتی تو خیابون بغل پدرش نمیره

مجبور شدم چون تعداد بچه ها بالاشهر هفت نفر بود

مربی خیلی مهربون و باحوصله بود بعد چند جلسه دخترم جذب شد منم خوشحال شدم بالاخره ازم جداشد و مسیرش برای اجتماعی شدن هموارتر شد

سمت خودمون کلاسا پرجمعیت بود مربی فرصت نمیکرد برسه

بچه ها همه پر شور بودن

دخترم ازتباط نمیگرفت میترسید

میگفت بهم اسباب بازی نمیدن ننو میزنن و ..