2777
2789
عنوان

خانم ها توروخدابیاین حالم خیلی بده نامزدم ب مامانش النگو گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 123193 بازدید | 782 پست
عزیز نباید طوری رفتار میکردی که فکر کنه به مادرش حسادت میکنی. اون مثل شما به این قضیه نگاه نمیکنه. ا ...

ااره درسته عزیزم حرفاتون

من گفتم  بهش اشتباه کردی اینکارو کردی سرمایه زندگیت نباید جلو چشم باشه باعث میشه موفق نشیم و چشم بزنن اینجور گفتم ....

قراره پس بگیره میخواد بگه میبرم بفروشم جهیزیه بگیرم

ااره درسته عزیزم حرفاتونمن گفتم بهش اشتباه کردی اینکارو کردی سرمایه زندگیت نباید جلو چشم باشه باعث ...

بالاخره خودتون خودتون رو بهتر میشناسید ولی میگم تو دلش نمونه یا دلش بسوزه کینه بشه تو دلش 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بزار برات خلاصه کنم صد تومن از وامتو یواشکی دادی به همسرت، اونم با اون پول برای خودش (یعنی به ...

اره عزیزم ن اینجور نیس

۱۰۰ میلیون دادم طلا گرفتم ب اندازه دست خودم ولی فاکتور ب اسم شوهرم. 

دیگه من موقع جهیزیه خریدنی قرار نیس پولی بدم چون طلا ها واسه شوهرمه.

جهیزیه هم ۱۰۰ میلیونی برمیدارم ب اسم پدرم

هردو. ولی نامزدت مهمه منظورم اونه.

عزیزم اون یکی پیام هاپو خوندین؟ ب نظرتون کار خوبی نیس واسه جهیزیه اینکارو کنیم؟

اولش دعوت کردیم من گفتم اونم گفت ولی بی احترامی نکردم بهشم گفتم حسود نیستم ولی من از این کارت ناراحت شدم ک وقتی متاهل شدی اولویت اول زندگی همسر میشه و ...گفتم دوست داری منم برم طلا بگیرم دست مامانم کنم یا وسایل بگیرم بدم دست بابام و..اونم گفت اره حق میدم بهت ببخشید..

کینه بشه نامزدم یا مادرش؟

بازم صلاح خودت میدونی. خودت بهتر میتونی فکر و عمل کنی. 

مثلا من میگم اگه میخوادالان النگوهارو از دست مادرش در بیاره. بعدا هم اینکارو میکنه. ولی اگه برای مادره خریده و دلش نمیاد الانم از دستش در نمیاره. اما از یه طرفم میگم شاید برای اینکه راضیت کنه برای جهیزیه الان بهتر اینکارو کنه بعد از خرید جهیزیه که خواستش برآورده شدشاید بامبول دربیاره. باز خودت شرایطتت رو بهتر میدونی. 

اما در کل حس بدی به نامزدت ندارم معلومه دوست داره و اهل زندگی

عزیزم اون یکی پیام هاپو خوندین؟ ب نظرتون کار خوبی نیس واسه جهیزیه اینکارو کنیم؟اولش دعوت کردیم من گف ...

اون پیامی که برام فرستادیو خوندم. 

بیین عزیزم من از پشت گوشی و گفته های خودت اینا به ذهنم اومد ولی کامل نه شرایطو درک میکنم نه شناختی نسبت به شما و همسرت دارم و نه رسم وفرهنگتونو میدونم گفتم که شاید چیزی از توش دربیاد که شاید به ذهن خودت نمیرسه و ممکنع به دردت بخوره. باز ببین با همسرت چقدر راحتی و همیشه نسبت به شناختی که به هم دارید چطور اختلات میکنید. ان شاء الله خوشبخت شی

بازم صلاح خودت میدونی. خودت بهتر میتونی فکر و عمل کنی. مثلا من میگم اگه میخوادالان النگوهارو از دست ...

ن عزیزم مطمعنم برای آیندمون خریده واسه مامانش نیس.من فقط از این میترسم بعد دوسال نده طلاهارو بهش وابسته بسه الان دوهفتس دستشه چون اینجا گفتم گفتن دیگه نمیخواد بده تا وابسته نشده بگیرین ازش منم ب نامزدم ب آرومی گفتم گفت باشه عزیزم اره میگیرم میگم لازمم شد میخوام بدم جهیزیه.

مامانش و خونوادش و خونوادش اصلا خبر ندارن وام ازدواج رو قراره پس انداز کنیم طلا بخریم 

از مزایای ک معرفی داده دوستش استفاده کنیم

ما. هیچیی نداریم داریم از صفر شروع میکنیم😞

بخاطره اینکه ب کسی نمگیم اینکه مخالفت نکن

خواهر خودم خیلی ب ما حسودیش میشه قرار بودوام ازدواج رو بزاریم رو هم و ی وام دیگه برداریم بزاریم روش خونه بخریم دامادمون خیلی دخالت کرد آخرش نشد

مرسیی عزیزم

فداتشم عزیزم از ته ته قلبم برات بهترینارو میخوام. همینکه با شوهرت انقدر مچ هستید و محرم همدیگه خیلی خوبه دست به دست هم ان شاء الله موفقیتاتون روزافزون ❤️

خیلی ممنونم از نصیحتتون عزیزممیشه بگین این موضوع رو چیکارکنم؟منو نامزدم قراره دوتایی بریم جهیزیه بخر ...

سلام ببخشید دیر پیامتو دیدم اول اینکه قبلاً هم گفتم اینکارو نکن بزار خانواده آن برات بخرن بگو پدرم و مادرم گفتن نه 

دوم اینکه طلا بخری با پول وام ازدواجت که پدرت قسطش رو میده بعد بدی نامزدت که برای سربلندی خودش همون طلا رو بیاره جلو خانواده ات کادو بهت بده درست متوجه شدم؟ یعنی کیو میخوای فریب بدی خودت یا خانواده ات رو؟ خیلی داری اشتباه قدم برمی‌داری حواست هست؟ اگه اینه بزار بدون تعارف بهت بگم خیلللللی واست متاسفام

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  ذوقم تموم شد و خدا حاجتمو نداد  
ن عزیزم مطمعنم برای آیندمون خریده واسه مامانش نیس.من فقط از این میترسم بعد دوسال نده طلاهارو بهش واب ...

خواهر غمخواره خواهره اینطور نگو 

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  ذوقم تموم شد و خدا حاجتمو نداد  
سلام ببخشید دیر پیامتو دیدم اول اینکه قبلاً هم گفتم اینکارو نکن بزار خانواده آن برات بخرن بگو پدرم و ...

سلام عزیزم خواهش میکنم

۱۰۰ میلیون دادم ب نامزدم دیگه قرار نیس پول بدم موقع جهیزیه عزیزم.

جهیزیه خریدنی اصلا وام ازدواج رو خرج نمی‌کنیم ۶م وسایل خودش رو هم منو کلا قسطی برمی‌داریم ایشون میخوان ببرن پرداخت کنن.

من دیگه ۱۰۰ میلیون دادم بهشون ب اندازه دست من پس انداز گرفتن دادن دست من امانت نگهدارم.پوقع تولدم و..بیارن برام دیگه برای خودم بشه

2810