2777
2789
عنوان

خانم ها توروخدابیاین حالم خیلی بده نامزدم ب مامانش النگو گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 123193 بازدید | 782 پست
چه میدونم شایدم حق داشته دوره زمونه خوبی نیست شاید خیلی باتدبیر بوده گفته یوقت اگر به مشکل برخوردیم ...

اخه این چه حرفیه طرف زنشه....از نظر خدا پیغمبر...اینا بهم محرمن.حتی اگه مشکلی نداشته باشن.میتونن بچه دار بشن.....حتما که نباید برن زیر یه سقف تا زن شوهر حساب بشن....کار همسرش بد بوده بدون مشورت با زنش همچین کاری کرده......حالا هدیه دادن اون طلا به زنش پیش کش...طرف اصلا پرته....حتی نمیدونه چه حرکاتی خانم هارو ناراحت می‌کنه....

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای مادرش النگو گرفته ❌️به مادرش النگو گرفته✅️🙄😐

داشتن لهجه خیلی براتون تعجب آوره؟

مهم این که منظورش رو رسوند

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌        سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️           ‌‌‌                                                                                             درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم                     حتی شما دوست عزیز❗️              

یه تیکه آهن این حرفارو نداره زندگی همینه دیگه یه روز میخری یه روز میفروشی چرا بد باشه ؟طلا سرمایه اس ...

گلی، احتمالا طلای دست دوم یا بدون اجرت بوده که برای پس انداز خیلی بهتر از سکه هست .

فکر نکنم شما تو دوران نامزدی مجبور به فروش طلا شده باشین.

ان شاءالله اسی زندگی خوب و مستدامی داشته باشند .

ولی متاسفانه الان زندگی ها خیلی بی ثبات شده  ما خانوادگی شغلمون (طلاسازی و طلافروشی هست )چندی پیش یک از همکارها برای سرمایه طلای دست دوم یا بدون اجرت که گیرش می اومد می داد نامزدش نگه داره ولی متاسفانه سر سوء تفاهم کوچک خانمش طلاها برداشت و گفت اگه می تونی ثابت کن که پیش من طلا داری .علاوه بر اون طلاها ، اون آقا مجبور به پرداخت مهریه هم شد.

پس باید تا حدودی به اقایون هم حق بدیم . دوران نامزدی برای شناخت بیشتره

ببین نخواستم چیزی بگم ولی خیلی حرص خوردم و عصبی شدم بالای من پاسداره کارت چی فروشگاه حکمت کارت؟ جنسا ...

*بابای من

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  ذوقم تموم شد و خدا حاجتمو نداد  

فقط اینایی که گفتن پیامو براش بفرس 😬 اگه اینجوری بگه برسه به گوش مادرشوهر ..وایییییییی .. من مجردما ولی یه لحظه تصور کردم .. خیلی زشته .. بالاخره آدمیه که بذاره یه عمر باهم چشم تو چشم شید اصلا .. چقد متاهلی سخته باید فکر کنی چیکار کنی .. درود بر مجردی 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚
اتفاقا مامانم میگه منم میام جهیزیه خرید کردنی نامزدم میگه بریم از تهران بگیرم کسی نیاد میدونی کارت س ...

عزیزم میتونست النگو وبندازه دست شما و حرف شما و بزنه و بگه برا ایندمونه

ولی نکرد

بعد تو چجوری میخوای پول نقد بدی دستش

اصلا چرا باید دوتایی برید خرید؟؟؟ چقدر تحت سلطه نامزدتی دو روز دیگه بدتر میکنه باهات

بهش بگو من با پدر مادرم میرم خرید طبق رسوم

دویت داشتی بیا نداشتی نیا

حرف پول نقدم زد بگو پول نقدی نیست بابام النگو خریده کرده دست مامانم خریدامم با کارت پدرمه 

خدالعنتش کنه حالمو خیلی خراب کرد ایکاش جرعت داشتم جدا میشدم چون این انتخاب خودمه پیش خونواده نمیتونم ...

من حق رو کامل به همسرت میدم اگ ناراحتیتو بهش گفتی امیدوارم ایشون تو انتخابش ی تجدید نظر بکنه شما هم خیلیی بچه ای هم خیلییی حسود

خانم ها تصمیم گرفتم با این آدم جدا بشم حالم خیلی بده نمیدونم چیکار کنم کلا میگم امروزبه پیام دادم گف ...

خوب گفتی بهش ولی شک نکن با طلافروشه وابندی کردن حرفاشونو یکی کردن یعنی چی که طلا دست دوم اندازه دست تو نیس من وقتی میخاستم طلاهامو عوض کنم طلافروشه گف خانوم دست دوم بردار که کارمزد برات نیوفته و اجرت نخای بدی و ضرر نکنی حتی کلی النگو دست دوم اندازه دستم بهم نشون داد کلی مدل نشونم داد.

خودشو طلافروشه گوه خوردن باهم.

اولا که شوهرت زر میزنه بعدم بگو ننه عفریتت چی داره که بهش حسودی کنم به چروکاش حسودی کنم یا به ذات کثیفش. 

بعدم میخاسی بگی تو به من گفتی بدون حضور خونوادت بیا بریم جهیزیه بگیریم و دروغ بگو بهشون ونزار بفهمن میخاسی بگی حتی تا اینجام باهات راه اومدم کجا ازت مشورت نخاستم مرتیکه.

تو میخاسی با دوز و کلک واممو ازم بگیری یه آبم به روش و کلاه سرم بزاری کلاه بردارِ هفت خط حالام سند ازدواجمو گرو کشیدی که رو اونم بری وام بگیری منو بدبخت کنی

گلی، احتمالا طلای دست دوم یا بدون اجرت بوده که برای پس انداز خیلی بهتر از سکه هست .فکر نکنم شما تو د ...

عزیزم از کجا میدونی مجبور نشدم طلا بفروشم؟

شما مثل این که متوجه نشدین نامزد نیستن عقد کرده ان 

زن و شوهرن....زن و شوهر به هم اعتماد نداشته باشن دیگه هیچی 

درضمن حتی اگه حرف شما هم باشه و اعتماد نداشت بهش نباید جلو چشم زن جوونش که با هزار و یک آرزو زنش شده النگو بخره بندازه دست مادرش

در حالی که طلاهای زنش کمِ

خیییلی راه های زیادی بود واسه این که بخواد پس انداز کنه

ولی متاسفانه بدترین راه رو انتخاب کرد ‌....

چند بار تو کامنتا گفتم طلای آب شده بدون اجرت و ....میخرید

میذاشت کنار 

نه به زنش میداد نه به مادرش 

این که بین زنش و مادرش یکی رو انتخاب کرده اصلا خوب نیست...

البته  مشخصِ که این آقا هنوز خام و کم تجربه و تحت تاثیر حرف مادرش همچین کاری کرده 

حرف من این که استاتر باید با سیاست اعتماد همسرش رو جلب کنه و نذاره این اتفاق دوباره تکرار بشه چون فقط باعث میشه سردی بینشون بیوفته ..‌..

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌        سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️           ‌‌‌                                                                                             درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم                     حتی شما دوست عزیز❗️              

چرا انقد ساده ای 

پول قسط وام بنام توعه نری بدی بهش بیچاره بشی

طلارو کرد تو دست مادرش جهزیه ام میخره میگه پدرت نخرید خودمون رفتیم خریدیم پس من دادم

خواهشا با مادر پدرت برو خرید کن برا جهیزیت اصلانم کوتاه نیا

ساده نباش

ظاهرش با خدا باطنش یاخدا، حکایت خیلیاست!️
2810