2777
2789
عنوان

خانم ها توروخدابیاین حالم خیلی بده نامزدم ب مامانش النگو گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 123193 بازدید | 782 پست
سال 77 عقد کردیم.. بعد عقد اون زمان طلا گرمی سه چهار هزار تومن بود.. پدرشوهر من. شوهرمو خر کرد ازش پ ...

دقیقا هر پدرو مادری لایق اسم پدر و مادر نیستن یه عده شاید گارد بگیرن اما من به چشم دیدم و درک کردم گاهی چقدررررر به فرزندشون حسادت و ظلم میکنن

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ
چرا ارزش نداره اینا میخان ی زندگی شروع کنن از الان افسارشو داده دست مادرش با وام ازدواجشون رفته طلا ...

من ب بعد ک پیام هاشو خوندم ک گفته برای جهزیه خودمون بریم بقیه نیان یا گفته صدشو بده ب من برای پس انداز فهمیدم چه شوهر هفت خطی داره و اسی ما ساده ب پیام های بعدش فهمیدم ک خشتک کمه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا برا طرز فکرت متاسفم که دنبال اینی زندگی مردمو خراب کنی و کاری کنی طرف سوءظن بگیره ، چرا عوض ای ...

منم واسه زندگی هایی متاسفم که میزارن شوهرشون خر بشه مادرشوهر و خانواده شوهر سوارش بشن😐

ببخشید ولی این النگوها دیگه مادرش نمیده بهتون ببین من کی گفتم یا تا زوده و زمان نگذشته بگیرین یا کل ...

ببخشید فکر کنم شما هنوز مادر نشدی اگر مادر شده بودی می‌دونستی وقت نیاز طلا های خودتم در میاری میدی بچت تا غصه نخوره.این خصلت همه مادرهاست

نه اینطوری ننویس

بگو عزیزم من هستم دیگه النگوهامو بیار بندازم دستم

اگه بزرگه ببریم بیشترش کنیم در اندازه ی کوچکتر

چند باری که نیاورد خیلی مهربون بگو پس النگوهامو کی میاری

با دعوا و دلخوری و تو رو زدن کار پیش نمیره

اونوقت میگه تو نسبت به مامانم حسودی و کلا برات قاتی می کنه

مردا مادرشون نمیفروشن به زن شون

اونم اول زندگی

عزیزم ناراحت نشو من احساس میکنم چون این طلاها به عنوان سرمایه خریداری شده خوب بالاخره میخواستن بفروشن نمیشد که از دست تازه عروس درارن عروسی بگیرن خوب همه هم تو فامیل چشم می‌زارن میبینن ولی خوب مادر اشکال نداره اون قدر تو چشم نیست که طلاش کم شده یا زیاد،فقط بخاطر همین بوده مطمئن باش بعد عروسی فقط برا تو میخره آن شالله البته من همیشه میگم خدا به آدم توانایی مالی بده به مادر همسرمم بخریم،اخه سرویسشو برا خونه ما داد

استارتر من همیشه ب شوهرم این حرفو میزنم ک اگه سر تا پامو هم طلا بگیری بازم بگی پول نیاز دارم میفروشم همشونو.

باید اعتمادشو جلب کنی ک طلا هایی ک برات میخره سرمایه گذاری برا خودشن.

و اینکه احتمالا عروسیتون چند وقت دیگس، ترسیدن پولشون کم ارزش شه ، یا طلا بره بالا برا سود، رفتن دادن طلا، ولی سر فرصت میفروشن، اگه برا تو میگرفت نمیشد بفروشه، مامان بابای خودت و فامیلاتون پشت سرش حرف در میاوردن

فعلا صبوری کن، بنظر نمیاد برا مادرش گرفته باشه

افتاده درختی که به خود میبالید از داغ تبر به خاک غم مینالیدگفتم چه کسی به ریشه ات زد گفتا؛ آنکس که به زیر سایه ام‌ میخوابید.
ببخشید فکر کنم شما هنوز مادر نشدی اگر مادر شده بودی می‌دونستی وقت نیاز طلا های خودتم در میاری میدی ب ...

آره همون طور که مامان من بعد عروسی داداشم کل النگوهاشو داد،ومادرشوهرم سرویسشو برا خرید خونه داد

وااااااای عجب ننه دروغگویی😐😐شک نکن همش زیر سر ننشه شوهرتو مجبور کرده بخره ولی با این حرفی که شوهرت ...

یاد عفریته خودم افتادم

وای وای خیلی دلم ازش پره

ما با پول خودمون خواستیم ماشین بخریم داشت دق می کرد اونم چی پراید دست دو

وسیله ها رو خودمون قسطی خریدیم میگه ما خریدیم😑

الان داره برا پسر مجردش ماشین در حد دنا صفر میخره 

خدا لعنتشون کنه انقدر ما رو عذاب دادن هم من هم شوهرم داغون شدیم جسمی و روحی

ببخشید فکر کنم شما هنوز مادر نشدی اگر مادر شده بودی می‌دونستی وقت نیاز طلا های خودتم در میاری میدی ب ...

اگه میخواست بده نمی کفت خیلی وقته دستمه

من نمونه این ادمو داشتم

استارتر من همیشه ب شوهرم این حرفو میزنم ک اگه سر تا پامو هم طلا بگیری بازم بگی پول نیاز دارم میفروشم ...

آره منم نظرم همینه آخه خیلی ضایعست از دست عروس درارن عروسی بگیرن،طلاهای دیگ نگه داریشم سخته حتی سکه و اینا رو باید جای مطمئنی بزاری ،ولی النگو تو دسته دیگ باز امنه فقط بیرون رفتنی بگید بپوشونه

منم حالم خیلی بده هیچ اصلا شبو نخوابیدم

فداتشم دختر من رفتم یکم خوابیدم اومدم هنوز داری حرص میخوری؟ مواظب باش با توپ پر نری کاری کنی روش تو روت باز شه. حداقل الان تورودروایسی بزارش که میدونی قراره طلاهارو برگردونن و فقط به عنوان پس اندازه. فقط بابت اینکه بهت نگفته چیکار میکنه ناراحتی که اونم زیاد کش نده به نظرم 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺

من عقد بودم البته طابرام گرفته بودن.ولی شوهرم یه تک پوش خیلی بزرگ واسه خواهرش خرید.نه واسه خودش واسه پس انداز.بعدم واسه مخارج عروسیمون فروخته و خرج خودمون شد.ولی شما طلا نداری سخته

مادر شدم دو تا پسر دارم  

اگر من جای مادر شوهر اسی بودم  ۱_میگفتم با خانمت مشورت کردی که چه بخری  ۲_النگو اندازه دست خانمت بگیر اگه نیاز پیدا کردی میفروشی اگه نکردی که می‌مونن برا عروسیت  منم در حد توانم کمکمت میکنم که به فروش النگو نرسه   نه اینکه النگو بخرم بندازم دست خودم اعصاب عروسم خورد کنم  

بله یه مادر هست النگو دستش برا بچه اش میفروشه ، یکی اَم هست فقط میخواد از پسرش بِکنه  پس همه را یکی ندونیم

مادر شوهر اسی نیتش خیر نیست، اگر بود وام ازدواج پسرش النگو نمیگرفت بندازه به دست خودش 

2810