2777
2789
عنوان

خانم ها توروخدابیاین حالم خیلی بده نامزدم ب مامانش النگو گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 123193 بازدید | 782 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اشکال نداره اینکارو بکن ولی بگو اون پولی ک دارم بهت میدم سرمایه آینده کنی قسطاشو توبدی،همین الان درج ...

شما که از اسی ساده تری.

اسی مگه دور از جونش چلاقه که خودش ندونه با پولش چیکار کنه

ببین عزیزم نمیشه که برای تازه عروس امروز طلا بخره بندازه دستت بعد موقع عروسی از دستت دربیاره بده باب ...

ممنم اینجور فکرمیکنم ولی واقعا موندم چون بهم اعتماد نداره حتی اگه سکه میخرید بهم نمیداد

غلط میکرد خونه رو ب نام مامانش کنه میشه بگی فردا چجوری باهاشحرف بزنم؟

هیچ حرفی نزن برو بی سر صدا جهیزیه بخر... تو مغازه  بودی داشتی جهیزیه میخریدی گفت کجایی بگو تو بقالی دارم ماست میخرم...دیگه همه چی رو بهش نگو همونطور که اون طلا میخره تو خبر نمیشی.. جهیزیت تموم شد بگو منم جهازمو خریدم تمام... اگه قرار به حرف بود همون لحظه میباس ی چی بگی... الان هر چی بگی میگع خانوادش یادش دادن... کار از کار گذشته از الان به بعد زرنگ باش کار خودتو بکن

فاکتور طلا هامو چرا نمیده مگه نباید پیش من باشه؟ الان واسه شما دست خودتونه؟

واسه منم دست شوهرم بود برامم مهم نبود چون به مرور زمان خودم خاستم بفروشم واسه خربد خونه ولی اون اسم از فروش اصلا نمیزد. چون خیلی جاها بدون فاکتور هم میخرن طلارو

چمیدونم من به جنبه ی پیشرفتیش فکرکردماره منم سیاست آنچنانی ندارم شاید مشکلاتم از همینه

نباید ادم خیلی بی سیاست باشه شاید پسره خوب باشع اما جار تا نخاله دورش هستن کار یادش بدن

ممنم اینجور فکرمیکنم ولی واقعا موندم چون بهم اعتماد نداره حتی اگه سکه میخرید بهم نمیداد

شوهرمنم خیلی رئیس بازی درمیاره همه ی تصمیماروسعی میکنه خودش بگیره به منم گاهی خبرمیده گاهی نه 

خیلی باهاش بحث کردم سراین موضوع ولی درست نشد فقط بیشترازقبل خبرمیده همین

امیدوارم متحول بشه... از این ادمایه زرنگ همه جا هست... یکی از قومامون با همین زبون چرب و نرم کاری کر ...

ننامزدم فقط زبون داره  جوری حرف میزنه قبول میکنم

آبجیم میگفت ب خدا تورو جادو کردن از بس بی عقلی و..

من واقعا اینجور نبودم اون هرچی میگه گوش میکنم

عزیزم میشه بگین تو این مورد چیکارکنم؟واقعا موندم اینکارو کنم یا ن؟دوستش سپاهیه بهش وام دادن بدون هیچ ...

عزیزم الان بدترین زمان برای تصمیم گیریه. اونجوری هم که دارم میبینمت هم کم سنی هم هیجانی و در عین حال ساده. قربونت برم تو روز بعد یه خواب راحت قشنگ فکر کن چندتا چیزرو در نظر بگیر یکی اینکه پدر مادرت که میخوان بابت جهیزیه پول بدن باید ازینکه تو و نامزدت چه تصمیمایی میگیری خبر داشته باشن و راضی باشن. دوم اینکه همیشه اینجوری جای حرف و حدیث زیاد میشه که بعدا سر هر بحثی هر کی فکر کنه کلاه سرش رفته میخواد به روی طرف مقابل بیاره حالا ممکنه بابات بعدا بفهمه که تو پولو دادی به نامزدت و اینجوری خرید کردید بمونه تو دلش سر کوچکترین بحثی به روی شوهرت بیاره یا مادر شوهرت بخواد حرف درست کنه که فلان وسیله هارو پسرم خرید اما بابای عروسم زد به اسم خودش پسرم هنوزم داره قسط میده و... بهترین کار اینه با مادرت مشورت کنی شوهرتم بدونه تو با خانوادت هماهنگی و نظر اونا برای تو مهمه (منظورم تا وقتی که عروسی بگیری و بری خونه ی خودت ان شاء الله) 

انقدرم نسبت به شوهرت با کامنتا بدبین نشو هیچکس از پشت گوشی با دوتا کامنت شما نمیتونه تشخیص بده شوهرت چه جور آدمیه سعی دلشو به دست بگیری اینجوری همیشه مال خودته حرفتم گوش میکنه عزیزم ان شاء الله خوشبختشی

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺
2810