2777
2789
عنوان

خانم ها توروخدابیاین حالم خیلی بده نامزدم ب مامانش النگو گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 123193 بازدید | 782 پست
خیلی خوبه که اینقدر صبوری... من بودم شوهرمو دوری پاره پوره کرده بودم... چه غلطا طلا خریده برا مادرش؟ ...

اولش هیچی نگفتم گفتم خوبه واسه اینده طلا گرفتی گفت اره جا امن نبود گفتم تو دست مامان امن تره بعدا فکرکردم چرت ب دست من نگرفته خیلی ناراحت شدم اینو ب خونوادم بگم یا ن؟

میگه واسه پس اندازه واسه مامانش نیس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا که طلا خریده برای مادرش من بودم قرونی پول دستش نمیدادم 😐 اون به تو اعتماد نداره تو چرا اعتماد ...

همون تصمیم گرفتم با خونوادم برم خرید بهش میگم خونوادم میگن خودمون میخریم .

فردا باهاش میخوام صحبت کنم چرا بهم اعتماد نداره هیچ منو درجریان نمیزاره ولی من حتی دمه در رفتنی بهش خبر میدم

ن نمیدم ایشون میگن ی جا تخفیف داره با کارت سپاه دوستش میخواد بره جهیزیه بخره میگه ۱۰۰ میلیون بده من ...

این پنهون کاری بهونه ای شد تا بفهمی چجور آدمیه، تکلیفتو باهاش روشن کن اگه میخواد تا آخر زندگی اینطوری جداگانه تصمیم بگیره عروسیو کنسلش کن وگرنه باید خودشو درست کنه ،زن و شوهر ازدواج میکنن دیگه تشکیل خانواده دادن و از پدر مادر خودشون جداهستن ،نامزدت هنوز وابستگی داره و زن خودش رو عددی نمیدونه 

یه دعای قشنگی توی سوره اسراء هست که میگه: رَبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَلْ لِي مِنْ لَدُنْكَ سُلْطَانًا نَصِيرًا ::::: خدایا منو توی هرکاری و شغلی یا هرچیزی به درستی وارد کن و به درستی بیرون بیارو همیشه از سمت خودت یک نیروی کمکی برای من بفرست
اولش هیچی نگفتم گفتم خوبه واسه اینده طلا گرفتی گفت اره جا امن نبود گفتم تو دست مامان امن تره بعدا فک ...

بگو دست ننت امنه دست من نا امنه؟ زنکه پیرزال رو اگه تو خیابون خفت کردن چی؟ اگه بحث امن یا ناامنیه بکن بذار گاوصندوق

کامل خوندین عزیزم؟واقعا موندم اینکارو کنم یا ن؟دوستش سپاهیه بهش وام دادن بدون هیچ درصدی اونم ۵ ساله ...

توام یه مقدار از وامت رو خودت برو جهاز بگیر بقیش یه النگو ظریف هم شده بگیر بنداز دست مامانت

یه دعای قشنگی توی سوره اسراء هست که میگه: رَبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَلْ لِي مِنْ لَدُنْكَ سُلْطَانًا نَصِيرًا ::::: خدایا منو توی هرکاری و شغلی یا هرچیزی به درستی وارد کن و به درستی بیرون بیارو همیشه از سمت خودت یک نیروی کمکی برای من بفرست
بگو دست ننت امنه دست من نا امنه؟ زنکه پیرزال رو اگه تو خیابون خفت کردن چی؟ اگه بحث امن یا ناامنیه بک ...

شوهره از اون زرنگاش. مردِ بره کار کنه پس انداز کنه میخاد پولا زنشو بگیره بره خونوادشو کلُفت کنه

بله گلم کامل خوندم که نظرمو بت گفتمبگو بهش از این اول کار معلومه طلا خریدی دست ننت کردی و به اسم پس ...

میدونی اون بهم گفت جهیزیه بگیر در حد۱۰۰ بقیشو بده طلا بگیر نگهدار واسه خودت.منم گفتم توهم طلا بگیر بده من نگهدارم گع

فت ن هرکی واسه خودشو نگهداره خیلییی بهم برخورد من ب اون اعتماد دارم ولی اون ب من نداره

عزیزم میشه بگین تو این مورد چیکارکنم؟واقعا موندم اینکارو کنم یا ن؟دوستش سپاهیه بهش وام دادن بدون هیچ ...

نه نده بهش،

فردا روز میگن پسرمون داره قسط جهزیه زنش رو میده،

مثل هزاران هزار دختر دیگه خودت تنها و به همراه خانواده ات از هر جا که دوست دارین جهزیه ات رو بخر و زیادی هم شوهرت رو در جریان خریدات و اینا نزار،

من دوران نامزدی و حتی بعد از ازدواج حماقت هایی از این دست ها انجام دادم و به شدت رندگیم آشوب شده و پشیمونم

منم والا همبنو بش گفتم گوش نمیده که

اسی اگه ساده نبود از اینکه النگو دست مادرشوشه خوشحال نمیشد در لحظه... بعد تازه بیاد فکر کنه بگه عه چرا دست من نکرده؟ همونجا خواهر مادر یارو رو بهم پیوند میداد... یارو عملا بهش اعتمادی نداره میگه نکنه طلاها رو زنم بخوره ی ابم روش

میدونی اون بهم گفت جهیزیه بگیر در حد۱۰۰ بقیشو بده طلا بگیر نگهدار واسه خودت.منم گفتم توهم طلا بگیر ب ...

هیچ پولی دستش نده بگو پدر مادرم ارزو دارن برام میخان خودشون خرید کنن چار روز دیگه میگه میگه ندار بودین گدا بودین من جهازتو خریدم. اصلا به اون ربطی نداره دخالت میکنه

همون تصمیم گرفتم با خونوادم برم خرید بهش میگم خونوادم میگن خودمون میخریم .فردا باهاش میخوام صحبت کنم ...

ببین نمیخواد بگی چون طلا رو دست من نکردی منم پول نمیدمت... دیگه میگه نگاه زنم از حسودی مرد... بی سر صدا برو با خانوادددت.. تاکید میکنم فقط خانوادت برو جهاز بخر... شوهرت چیزی گفت بگو به وسایل اون فروشگاه اعتمادی نداشتم ترجیح دادم بگردم باب دلم وسیله بخرم 

2810