2777
2789
عنوان

خانم ها توروخدابیاین حالم خیلی بده نامزدم ب مامانش النگو گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 123193 بازدید | 782 پست

یعنی کلا خانواده ۱۰۰ میلیون بدن و همسرت پول ببر

و‌بجاش اندازه ۳۰۰ میلیون جهاز قسطی بیاره؟

با ۱۰۰ میلیون و‌ طلاها میخواد چی بخره؟

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کامل خوندی عزیزم؟ همین کارو میکنم با خونواده میرم

اره عزیزم فهمیدم چی میگی... رک بخوام بگمت برداشتی که از شوهرت کردم اینه بهت اعتماد نداره... الان که النکو خریده ولی اگه سکه هم میخرید به تو نمیداد نگه داری... ولی میخواد با دوز و کلک پول جهیزیتو ازت بگیره... محلش نده جهیزیتو بخر بهشم خبر نده که جهیزیه خریدی 

مبگه مخ باباتو بزن بریم از اونجا برداریم بجای اینکه ۱۰۰ میلیون بدی از بیرون بگیری از اونجا بردار اون ...

ای تو روحت دختر سادهههه

تورو خدا نکن. بگو خانوادم گفته خودمون میخوایم بخریم خودمون هم باهات میایم. ازش تشکر کن. بگو خریدای خودتو ابنکارو بکن. تلویزیون و فرش و سرویس ظروف و میز تلویزیون و این چیزا

تو جهیزیتو بخر که فردا پشت سرت حرفی نباشه... بگو من جهیزیه باید بخرم که میخرم... خونه پا خودته... ای ...

اافرین کار خوبی کردی

اول من احمق بودم الان ب خودم اومدم

خونوادم بهم میگفتن خونه بخرین فردا پس فردا جهیزیه از کجا بیاریم بدیم بهت می.فتم جهیزیه نمیخوایم می.فتن با خونه خالی میخوای زندگی کنی و..بد میشه میگن پدر دختر هیچی نداده و..

ولی الان فهمیدم چیکارکنم با خونواده میرم جهیزیه میخرم دی.ه نمیگم من گفتم میگم خونوادم گفتن خودمون میخریم

اره عزیزم فهمیدم چی میگی... رک بخوام بگمت برداشتی که از شوهرت کردم اینه بهت اعتماد نداره... الان که ...

اسی وسط یه مشت ادم خوار گیر کرده طفلی

شوهره میخاد همه چیو به نفع خودش تموم کنه در اخر هم بشینن بگن ما جهیزیه خریدیم پسرمون خرید 

عزیزم میشه بگین تو این مورد چیکارکنم؟واقعا موندم اینکارو کنم یا ن؟دوستش سپاهیه بهش وام دادن بدون هیچ ...

اگه برای جهیزیه پول کم داری با خانوادت برو اونجا خرید کن. اگه نه که حوصله قسط داره. دو روز دیگه شوهرت میزنه تو سرت که من جهاز خریدم.همه رو هم به اسم خودش میخره به مشکل بخوری و طلاق بخوای کلشو میبره پول تو هم که پر

با این شوهر اصلا بعید نیست

اافرین کار خوبی کردیاول من احمق بودم الان ب خودم اومدمخونوادم بهم میگفتن خونه بخرین فردا پس فردا جهی ...

همینکه به خودت اومدی باز جا شکرش باقیه.

اسی باید مار بخوری افعی بشی این قوم شوهرت  وخود شوهرتم خیییییلی زرنگ و باسیاستن. بدون مشورت با پدر مادرت هیچ کاری نکن جایی هم امضا پمضا نکن. 

اافرین کار خوبی کردیاول من احمق بودم الان ب خودم اومدمخونوادم بهم میگفتن خونه بخرین فردا پس فردا جهی ...

باور کن با این شوهری که من از تو دیدم دو روز دیگه پررو پررو میگفت خونه رو خودم خریدم اینام هچی جهاز ندادنمون... خونه رو هم به نامت نمیزد... این چهارتا دونه النگو دوهزاری نداد بهت دیگه خونه میاد بده بهت؟ به همین خیال باش... خونه رو میخرید ایقد امروز فردا میکرد اخرشم به نامت نمیزد.. اگه گفتی به نام کی میزد؟ افرین به نام ننش 🥰 این وسط تو میموندی بی طلا بی خونه بی جهیزیه والسلام 

منظرتون مهریه ایناس؟مهریم ۱۱۴ تاسموقع خواستگاری قبول نمکردن بابام گفت همین ک گفتم بیشتر بود خیلی آور ...

نه منظورم خونه یا زمینی چیزی.

اخه مهریه رو کی داده  کی گرفته همش حرفه قانونم که با مردِ

ب خدا اعصابم داره خورد میشه سعی میکنم دعوا نکنم نمیشه با آرامش هم نمیتونم بحرفم باهاشطلا دست دوم گرف ...

ببین عزیزم نمیشه که برای تازه عروس امروز طلا بخره بندازه دستت بعد موقع عروسی از دستت دربیاره بده بابت هزینه ی عروسی و تالاروخونه و... . حتما قصدش پس انداز بوده مامانه هم شیطونی کرده😂 ولی کار قشنگی نکرده مادرش باید راه درستو یادش میداد. به نظرم نامزدت تو دلش چیزی نیست باهاش مهربون حرف بزن ولی بزار بدونه ناراحتی

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺
یعنی کلا خانواده ۱۰۰ میلیون بدن و همسرت پول ببرو‌بجاش اندازه ۳۰۰ میلیون جهاز قسطی بیاره؟با ۱۰۰ میلیو ...

ن عزیزم میگه بیا با ۱۰۰ میلیون فقط وسایل اشپزخونه  وسایل چوبی ن‌ .جهیزیه بردار از جایی ک مزایا دادن بهش بدون هیچ درصدی ۵ ساله ببره پرداخت کنه من ۱۰۰ میلیون رو بدم بهش  برم از اونجا ب اندازه ۱۰۰ میلیون وسایل بردارم اون ببره قسطش رو بریزه

2810