2777
2789
عنوان

نامزدم ب مادرش طلا خریده بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1998 بازدید | 83 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرشوهرم من زمانی ک من و جاریم ازدواج کردیم هر روز هوس طلا میکرد و پسراش باید براش میگرفتن تازه هرک ...

من گفتم اعه مامان طلا گرفتین گفتن ن چندماهه دستمه ندیدی گفتم ن نداشتین گفت داشتم نامزدمم بطور تو اتاق بهم گفت خیلی یجور شدم فقط بگین چی بگم بهش

من گفتم اعه مامان طلا گرفتین گفتن ن چندماهه دستمه ندیدی گفتم ن نداشتین گفت داشتم نامزدمم بطور تو اتا ...

هیچی دیگه چی میشه گفت عزیزم!خدا کمکت کنه با این مادرشوهر دروغگو

عزیزم ادم عاقل برا سرمایه گذاری سکه میخره دلار میخره ن النگو اونم نمیکنه تو دست مامانش النگو رو خرید ...

گفت سکه قابل اعتماد نیس و..

ب خدا حالم خیلی بده ب نظرتون اینو بفرستم براش؟

یه چیزی بگم واقعا از کارت ناراحت شدم
مگه من همسرت نیستم؟ چرا ب دست من النگو نگرفتی یعنی انقدر بهم بی اعتمادی؟ تازه عروسم هستم تو عروسی اونایی ک بعد من نامزد شدن طلاهاشون بیشتر از من بود حداقل ب دست من میگرفتی ولی باشه عب نداره یاد دادی بهم پنهون کاری رو و بی اعتمادی رو

گفت سکه قابل اعتماد نیس و..ب خدا حالم خیلی بده ب نظرتون اینو بفرستم براش؟یه چیزی بگم واقعا از کارت ن ...

نمیدپنم بخدا باید ببینی نامزدت درک و فهم اینو داره همچین پیامی بهش بدی یا ن منظورم اینه یهو جنجال بپا نکنه یا با این حرفت ب خودش بیاد رفتارشو‌درست کنه!

بنظر من سعی کن پول جمع کنی پنهونی برا خودت طلا بخری و‌پس انداز داشته باشی

اسی چند ساعت از تاپیکت گذشته 

شاید کارخودتو‌ کرده باشی ولی نظرم رو میگم

چیزی نگو

وام  خودش بوده دیگه صلاح دیده طلا بخره وبرای عروسی پس انداز کنه و دم عروسی بفروشه

زشت بود واسه تو بخره و دم عروسی از دستت دربیاره بفروشه 

به نظرم فکر خوبی کرده آخرش واسه خودتونه ، پس دلخوری پیش نیار

انشاالله خوشبخت باشین

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
گفت سکه قابل اعتماد نیس و..ب خدا حالم خیلی بده ب نظرتون اینو بفرستم براش؟یه چیزی بگم واقعا از کارت ن ...

ولی کلا به نظرم اسم طلا نیار

ولی بهش بفهمون که زندگی مشترک یعنی کاراشو با تو هماهنگ کنه نه مامانش

اسی چیکار کردی ببین شوهرت میتونست اون. پول طلای آب شده بخره بدون اجرت و مالیات نه بره برای مامانش النگو بخره اصلا چه لوزمی داره ننه اش بندازه میتونست بیاد بهت بگه خانم میخام پولو طلا بخرم هم استفاده کن هم بدون بخاطراینکه پول بی ارزش نشه دارم. میخرم بعدا باید بدی بفروشم وقتی ازدواج کنی چه معنی داره این کارها 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
2810