2777
2789
عنوان

سقط جنین به علت عدم تشکیل قلب

195 بازدید | 26 پست

بچه ام رشدش تو ۶ هفتگی متوقف شده باید سقط کنم....بچه ها حال روحیه داغونم به کنار  مبخوام فقط تموم شه😭😭😭

دکترم گفته داروهاتو قطع کن تا یه هفته بمون بعد بیا ببینم 

دفعش خیلی درد داره؟

راهکاری برای اسون تر شدنش هست؟

من دیگ طاقت درد ندارم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

من بارداری دوم تو 14 هفتگی بیمارستان بستری شدم.دردش درد مرگ بود مخصوصا وقتی قرص زیر زبونی رو میدن آدم.اول لرز میکنی بعد خونریزی من چون هفته ام بالا بود خیلی درد کشیدم تا مرگ رفتم شما هفتت پایینه .آخرش کورتاژ شدم

2804

الهی عزیزم 

غصه نخور بچه هایی که زیر ۱۲هفته سقط میشن مشکل ژنتیکی دارن و به خودی خود نمیمونن قسمت اینجوری بوده

جنین خیلی کوچیکه و راحت دفع میکنی نگران نباش همون داروهاتو قطع کن احتمالا بدنت پس میزنه و به خونریزی میوفتی و اونجوری خیلی راحت دفع میکنی تحرک داشته باش و استراحت نکن استراحت برای بعد سقط قبلش استراحت کار و سخت میکنه

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من بارداری دوم تو 14 هفتگی بیمارستان بستری شدم.دردش درد مرگ بود مخصوصا وقتی قرص زیر زبونی رو میدن آد ...

چی کشیدیییی😭😭😭تروخدا برام دعا کنین من به اندازه کافی داغون شدم حداقل راحت تموم شه

صبر کن اگر تهرانی برو پیش ی ماما تو تهران تو گروهش مثل شما بودن با یکسری تدابیر حل شده مشکلشون 

البته به منم گفتن تو هشت هفته گفت قلبش تو هفت هفته وایساده  رشدش متوقف شده

تو ده هفته قلب داشت و الانم چهارماهم تموم شده خداروشکر 

لطفا واسه کسی که خیلی سختی کشیده ولی الان تو سخت ترین روزهای زندگیشه دعا کنید 
الهی عزیزم غصه نخور بچه هایی که زیر ۱۲هفته سقط میشن مشکل ژنتیکی دارن و به خودی خود نمیمونن قسمت اینج ...

تا یکم کار میکنم کمر و شکمم و پاهام شروع میکنه درد گرفتن

چشممممم

مرسی از راهنماییت تروخدا دعام کنین

2805
صبر کن اگر تهرانی برو پیش ی ماما تو تهران تو گروهش مثل شما بودن با یکسری تدابیر حل شده مشکلشون البته ...

راس میگی؟

امروز بیروون رفتم سنو دکتره گفت جنینت مرده اونم دو هفته اس 

با بی رحمی به منی ک جز می زدم گفت بچم مرده😭😭😭😭

خدا فرشته تو برات حفظ کنه عزیزدلم

2801