2777
2789
عنوان

سقط جنین به علت عدم تشکیل قلب

201 بازدید | 26 پست

بچه ام رشدش تو ۶ هفتگی متوقف شده باید سقط کنم....بچه ها حال روحیه داغونم به کنار  مبخوام فقط تموم شه😭😭😭

دکترم گفته داروهاتو قطع کن تا یه هفته بمون بعد بیا ببینم 

دفعش خیلی درد داره؟

راهکاری برای اسون تر شدنش هست؟

من دیگ طاقت درد ندارم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بارداری دوم تو 14 هفتگی بیمارستان بستری شدم.دردش درد مرگ بود مخصوصا وقتی قرص زیر زبونی رو میدن آدم.اول لرز میکنی بعد خونریزی من چون هفته ام بالا بود خیلی درد کشیدم تا مرگ رفتم شما هفتت پایینه .آخرش کورتاژ شدم

الهی عزیزم 

غصه نخور بچه هایی که زیر ۱۲هفته سقط میشن مشکل ژنتیکی دارن و به خودی خود نمیمونن قسمت اینجوری بوده

جنین خیلی کوچیکه و راحت دفع میکنی نگران نباش همون داروهاتو قطع کن احتمالا بدنت پس میزنه و به خونریزی میوفتی و اونجوری خیلی راحت دفع میکنی تحرک داشته باش و استراحت نکن استراحت برای بعد سقط قبلش استراحت کار و سخت میکنه

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من بارداری دوم تو 14 هفتگی بیمارستان بستری شدم.دردش درد مرگ بود مخصوصا وقتی قرص زیر زبونی رو میدن آد ...

چی کشیدیییی😭😭😭تروخدا برام دعا کنین من به اندازه کافی داغون شدم حداقل راحت تموم شه

صبر کن اگر تهرانی برو پیش ی ماما تو تهران تو گروهش مثل شما بودن با یکسری تدابیر حل شده مشکلشون 

البته به منم گفتن تو هشت هفته گفت قلبش تو هفت هفته وایساده  رشدش متوقف شده

تو ده هفته قلب داشت و الانم چهارماهم تموم شده خداروشکر 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

الهی عزیزم غصه نخور بچه هایی که زیر ۱۲هفته سقط میشن مشکل ژنتیکی دارن و به خودی خود نمیمونن قسمت اینج ...

تا یکم کار میکنم کمر و شکمم و پاهام شروع میکنه درد گرفتن

چشممممم

مرسی از راهنماییت تروخدا دعام کنین

صبر کن اگر تهرانی برو پیش ی ماما تو تهران تو گروهش مثل شما بودن با یکسری تدابیر حل شده مشکلشون البته ...

راس میگی؟

امروز بیروون رفتم سنو دکتره گفت جنینت مرده اونم دو هفته اس 

با بی رحمی به منی ک جز می زدم گفت بچم مرده😭😭😭😭

خدا فرشته تو برات حفظ کنه عزیزدلم