2777
2789
عنوان

همه تو مدرسه با بچم‌ قهر میکنن

250 بازدید | 18 پست

امروز معلم پیش دبستانیش میگفت دوستاش ازش فاصله میگیرن گفت اذیتشون میکنه قبلا دیدم میخواد مثلا با کسی دوست بشه باهاش حرف میزنه بازی میکنه تو بازی تا یه چیزی بگه یا بقیه بهش بگن قهر میکنن تنها میشه اذیتشون میکنه چیکار کنم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
شهر ما مشاور نداره سخته ببرمش معلمش امروز دعواش کرد

ای بابا چرا دعوا کنه،اونم جلوی بقیه،بدتر میشه،

ببین عزیزم رفتار دخترت رو بسنج و در زمان مناسب رفتار مناسب داشته باش،شاید دخترت نمیدونه چطور توی جمع با چند نفر،برخورد کنه،میتونی با بازی یادش بدی

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
ای بابا چرا دعوا کنه،اونم جلوی بقیه،بدتر میشه،ببین عزیزم رفتار دخترت رو بسنج و در زمان مناسب رفتار م ...

نه پسره ناراحت که بشه سریع اذیتشون میکنه تا از دستشون ناراحت نشه خوبه باهاشون خیلی زود کینه به دل میگیره

نه پسره ناراحت که بشه سریع اذیتشون میکنه تا از دستشون ناراحت نشه خوبه باهاشون خیلی زود کینه به دل می ...

بنظرم هر جور شده ببرش مشاوره،خیلی میتونن کمک کنن،

هر اتفاقی یا دعوایی تو خانواده,پسرت با بچه های دیگه میکنه،

زود محل رو ترک کن و پشت پسرت رو نگیر،بذار منعطف بودن رو یاد بگیره

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
2810