2777
2789
عنوان

خانومای که سزارین شدین یه لحظه میاین یه کمکی بدین بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 47 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بزاربنظرم اخه ضرری نداره طبیعی ک نیستی بگی دهانه رحم بازبشه بهتره منم سرویکسم کوتاه بود تااخرهم شیا ...

منم همینو میگم پیش خودم میگم چرا باید قطع کنم از یه طرفم میترسم قطع نکنم یه چی بشه ،شما تااخرین شب شیاف گذاشتی؟

دردتم شروع شد بردنت سزارین؟نگفتن چون درد داری برو طبیعی؟

نه اخه زایمان دومم بود من طبیعی نمیتونستم سر اولی هم تا مردن وخودم بچم پیش رفتم اون زمان طبیعی اجباری کرده بودن خدا لعنت کنه بیمارستانا دکترم خداخیرشده از شروع دردم اومد بالاسرم گفت هیچکس بهش دست نزنه حتی معاینه اجازه نداد کیسه آب پاره شده بود سر زایمان اولم 

منم همینو میگم پیش خودم میگم چرا باید قطع کنم از یه طرفم میترسم قطع نکنم یه چی بشه ،شما تااخرین شب ش ...

بله تااخر مشکلی نداره گذاشتنش 

خدای نکرده یوقت یهو قطع کنی شاید دهانه رحم بازبشه

بله تااخر مشکلی نداره گذاشتنش خدای نکرده یوقت یهو قطع کنی شاید دهانه رحم بازبشه

خدایی آدم تو بارداری هزار جور فکروخیال می‌کنه دعاکن برام این چند روزه بگذره از استرس دارم خل میشم

خدایی آدم تو بارداری هزار جور فکروخیال می‌کنه دعاکن برام این چند روزه بگذره از استرس دارم خل میشم

کاملا میفهمم چی میگی خودمم پرخطربودم واستراحت مطلق با خونریزی یعنی دکترم امیدنداشت تا ۲۸هفته برسونم بااون وضعیتم و سرویکس کوتاه ولی ۳۷هفته زایمان کردم به لطف خدا فقط آروم باش بسپار به خدا

آهان چقد سخت کاش اینطوری اذیت نمی‌کردن خانومای باردارو

شوهرم خیلی گریه کرد طفلی دم اتاق زایمان واس زایمان دومم هم چون یهویی شد سرکار بود تنها رفتم 🥲 بهش مرخصی ندادن تو اتاق عمل با تلفن اجازه دادن باهاش صحبت کنم کلی گریه کردم ولی پرستار و ماما و دکتر خوبی داشتم 

2810