دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
حس میکنم نقاشیت رنگ مشکی کم داره ک نماش بیشتر شه نه؟
میـخوآم پرنده هارو بدونــ قفس بکشم وِگِن هستم ؛ غذای من ، توقف تپش یک قلب نیست حامی حقوق حیوانات و طبیعت به خیال خود زدی ، بستی ، زنجیر کردی و با حبس جسمش حس قدرت کردی با فرار روح و ریشه ی افکاری که قفل و زنجیر نمیشناسه چیکارمیکنی ؟ زن = مرد
خود رنگ طلاییم اکلیلیهولی نمیدونم چه رنگی بزنم به زمینه ک یکم عوض بشه و روح دار تر بشه
تناژ رنگ هایی که استفاده کردی کلا سرد اع اگه میخوای رنگ زمینه روح دار تر بشه باید از رنگ های گرم استفاده کنی مثلا هلویی ولی رنگش نباید زیاد تو ذوق بزنه
آفرین دقیقا همین نظرو دارم یکم بنفش تیره زدم به زمینهاش ولی بد شد🥲
به زمینه ش دست نزن
اتفاقا رنگش خوبه
فقد دور کاریای طرحاتو بیشتر و پررنگ تر کن
واسه گنجیشکا واسه دورکاری و سایه هاش از سورمه ای یا ابی پررنگ استفاده کن واسه گل ها هم میتونی بیشتر سایه زنی کنی
من تخصص ندارم تو نقاشی ولی حس میکنم اینکارا قشنگ ترش میکنه
میـخوآم پرنده هارو بدونــ قفس بکشم وِگِن هستم ؛ غذای من ، توقف تپش یک قلب نیست حامی حقوق حیوانات و طبیعت به خیال خود زدی ، بستی ، زنجیر کردی و با حبس جسمش حس قدرت کردی با فرار روح و ریشه ی افکاری که قفل و زنجیر نمیشناسه چیکارمیکنی ؟ زن = مرد
برگ هارو هم میتونی از سبز پررنگ استفاده کنی ک جون بگیره رنگشون