2777
2789
مال منو ۱۱ هفته با احتمال ۸۰درصد تشخیص داد و درست هم بود. ۱۴ هفته که فشنگ معلومه چیه.

علائمت و جنسیت نی نی میشه بگید 

من از سونو انتی ناراضی بودم جا اشتباه تشریف بردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوم البته بچه اول موقع زایمان نفسش بالا نیومد وفوت شد

متاسفم عزیزم انشالله سالم بیاد

بنظرم از علائم پسر استفراغ کم سوزش معده و سردبودن پاهاس

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
عزیزم من سر پسرم دوغ خیلی دوس داشتم دهنم هفته های اول همش تلخ و بد مزه بود رشد موهام خوب شده بود از ...

این علائمدارم ولی از قبل موهام موخوره داشت چون رنگ کردم 

از کجا بفهمم مال بارداری یا رنگه؟

آدما با هم فرق دارن خانواده من موقع بارداری پسر صورتشون خوشگل میشه ولی دختر عموم موقع بارداری پسرش خ ...

اره ولی خوشکلی وزشتی فک نکنم ملاک دقیق تعیین جنسیته

علائمت و جنسیت نی نی میشه بگید من از سونو انتی ناراضی بودم جا اشتباه تشریف بردم

من بچه‌م پسر بود‌. هیچ علائمی نداشتم. تنها فرقم با غیرباردارها شکمم بود که اونم تا ماه ۷ معلوم نمیشد.

من بچه‌م پسر بود‌. هیچ علائمی نداشتم. تنها فرقم با غیرباردارها شکمم بود که اونم تا ماه ۷ معلوم نمیشد ...

بارداری اول احتمالا

بگم منم اینطوری بودم ولی بارداری دوم همش مریضم 

برا من پسرم سمت چپ بود هنوز یک ماهی گذشته بود که دکتر رفتم دست زد به شکمم بعد گفت پسره .سنو اول غربالگری حدس پسر زد و تو دومی گفت پسره . خوابن خیلی زیاد شده بود تو روز عصبی و بد اخلاق شده بودم که اونم یه مدت کوتاهی بود بعد خوب شدم. همش خواب دختر می‌دیدم پسر شد. همش هوس شیرینی و چیزای شیرین میکردم