2777
2789
عنوان

بیایین ببینین این خانمه چجوری موهاشو بسته اینقدر خوشگل

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 26 پست
نه عزیزم شما باید اگه موهای جلوت کمپشته پرپشتش کنه تو همین سایت کسانی بودن که روش گیاهی داشتن و راضی ...

نه من موهام پر پشتن ثلی اونجوری نمیشن اگه شل ببندم شلخته معلوم میشن چون فر و موج دارن

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

چجوری میبندیشون بالا پایین؟؟موهات صافن یا فر؟

خیلی بالا نمیبندم. خوشم نمیاد برجستگیش از زیر شالم دیده بشه مثل زمانای قدیم که مد بود‌. حالت داره نه فره نه لخت. ضخیم هم هستن‌.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی بالا نمیبندم. خوشم نمیاد برجستگیش از زیر شالم دیده بشه مثل زمانای قدیم که مد بود‌. حالت داره نه ...

نه مال من نازکن 

ممکنه به همین خاطر باشه؟

شاید این طور باشه. میتونی از تل استفاده کنی. من هر وقت تل میزنم اندازه طول پیشونیم موهام پف میکنه😂

تو موهات قشنگن مال من فرن برا همین نمیشن🤕

چرا موهایی ب این قشنگیث کوتاه کردی😕😢

اخه به صورتم خیلی میاد موی کوتاه. هرکی میدید میگفت خیلی خوب شده. دیدم خب این موها که همیشه بافته هستن. زیباییش دیده نمیشه چه فایده. دیگه کوتاه کردم.

به نظر من لَخت قشنگه🤕

هرکدوم محدودیت های خودشونو دارن. یه سری کارا رو با فر نمیشه کرد یه سری کارا رو با لخت. به نظرم آدم باید همون مدلی که داره رو دوست داشته باشه و از ظرفیت های مدل موش استفاده کنه. به نظرم موی سالم زیباست. چه فر باشه چه لخت چه مواج.