2777
2789
عنوان

دعا زبان بند گناه نیست😐

143 بازدید | 23 پست

شبتون بخیر عزیزان.

میخوام پسری که باهاش تو رابطه ام زبون بند کنم یک ماه شاید عادت کنه درست بشه چون خیلی رفتاراش کاراش اذیت کنندس. 

به نظرتون گناه نیست؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

ثوابه

ب اندازه خواندن 100 رکعت نماز مفیده

ناشناسم :https://daigo.ir/secret/2676826990در سرزمینی که تفکیک جنسیتی از کودکی صورت میگیرد دخترانش پسران را گرگ تصور میکندو پسرانش دختران را  طعمه تصور میکنند و در اوج گرایش و کشش با پیش زمینه ای آلوده عاشق میشوند بدون هیچ شناختی  پس عشق میمیرد و ارتباط نابود میگردد مردانش تنوع طلب میشوند و زنانش مرد ستیز" دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت 🌊"من تکه نانم را امروز میخواهم نه در بهشت🖤مادرانی که پای دویدنشان را بریدند فرزندانی خواهند آورد جسارت پرواز دارند🤍🇩🇪مهاجر آینده

دوست پسرتو یعنی دعا بدی ؟ ب نظرم منطقی نیست یه سری آدما از روی ناچاری شوهرشون رو باهاش این کارو می‌ک ...

نمی‌دونم عزیزم 5ساله باهاشم ی سری رفتارا کاراش اذیت کنندس میگم شاید چون نیتم بد نباشه اشکال نداشته باشع

2809