2777
2789

سلام وقت بخیر دوستان

من قصد دارم بچه ام رو بفرستم کلاس

پیشنهاد شما برای پسر بچه سه ساله چه کلاس و مهارتی هست؟!

مهد و محیط اش رو خودم نمیپسندم 

یک حرفه و مهارت میخام ن صرفا برای سرباز کردن بچه!

ولطفا کسانی ک مخالف هستند وارد پست بنده حقیر نشوند🙏🏻

تمام کسانی ک ب یک مهارت تسلط کافی دارند علاوه بر استعداد از کودکی و در دوران طلایی (۳تا۵) سال شروع ب یادگیری اون مهارت کردن و من این روش رو برای بچه ام می‌پسندم 

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار یکم دیگ به نظرم بگذره ببرش ژیمناستیک بعدا بخواد ورزش دیگه ای کار کنه بدنش نرم میمونه

ن مخالف این ورزشم بخاطر کوتاهی قد!

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
ژیمناستیک می تونی بذاریش..زبانم تو خونه خودت می تونی یادش بدی..موسیقی از ۴ تا ۵ سال به بعد می تونی ب ...

زبان از بدو تولد کارتون زبان اصلی میبینه

ژیمناستیک رو مخالفم و نمیشه روی اینده ای این ورزش در ایران ب جز افراد خاص حساب کرد

اما موسیقی رو خیلی دوست دارم بفرستم منتهی گفتن زوده

کلاس خلاقیت در واقع مثل مهده ولی تایمش کمتره شامل شعر نقاشی کاردستی .....کلاسهای مادر و کودک

کلاس مادر و کودک رو شرکت کردیم چند دفعه ای علاقه نداره

عزیزم من برای وقت پر کردن و سرگرم کردن نمیگم

مهارت مهارت مهارت

ینی در بزرگ سالی چیزی در چنچه داشته باشه برای ارائه !

اون به صورت حرفه ای هست که قد رو کوتاه می کنه

حقیقت نمیتونم ریسک کنم ژن ما نهایت قدشون برسه ۱۷۵ همینطوریشم کوتاهه   

کی همچین حرفی زده دقیقا؟ 😂اصلا کوتاهی قد نمیاره نه این ورزش نه هیچ ورزش دیگه ای

حرف شما متین دوست عزیز ولی بنده نمیتونم ریسک کنم

من از مربی پرسیدم..گفت توواین سنوهر ورزشی به صورت حرفه ای انجام بشه باعث بسته شدن صفحات رشد می شه

نمیدونم والا من چندین سال کاراته کارم ن برا خودم مشکلی شده ن برای شاگردا

2810