﴿يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُل لِّمَن فِي أَيْدِيكُم مِّنَ الْأَسْرَىٰ إِن يَعْلَمِ اللَّهُ فِي قُلُوبِكُمْ خَيْرًا يُؤْتِكُمْ خَيْرًا مِّمَّا أُخِذَ مِنكُمْ وَيَغْفِرْ لَكُمْ ۗ وَاللَّهُ غَفُورٌ رَّحِيمٌ﴾
[ الأنفال: 70]
ای پیامبر! به اسیرانی که در دست شما هستند بگو: «اگر خداوند خیری در دلهای شما بداند, بهتر از آنچه از شما گرفته شد, به شما خواهد داد, وشما را می آمرزد, وخداوند آمرزندۀ مهربان است».
این آیه در زمینهی جنگ بدر و وضعیت اسیران نازل شده و به آنها امیدواری میدهد که در صورت ایمان و نیکی، خداوند پاداشی بهتر از فدیهای که پرداخت کردهاند به آنها عطا خواهد کرد
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَعِينُوا بِالصَّبْرِ وَالصَّلَاةِ ۚ إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ
سوره ی بقره آیه ی ۱۵۳
ای اهل ایمان، (در پیشرفت کار خود) از صبر و مقاومت کمک گیرید و به ذکر خدا و نماز توسّل جویید که خدا با صابران است.
یا
اى كسانى كه ايمان آوردهايد! (در برابر حوادث سخت زندگى،) از صبر و نماز كمك بگيريد، همانا خداوند با صابران است.
یا
ای اهل ایمان از صبر و نماز ( برای حل مشکلات خود و پاک ماندن از آلودگی ها و رسیدن به رحمت حق ) کمک بخواهید زیرا خدا با صابران است
سه تا معنی از این آیه ی ۱۵۳ سوره ی بقره نوشتم چون چند جای مختلف رو که نگاه کردم معنای متفاوتی نوشته بودن اما خب خلاصه مفهوم یکیه دیگه
پس اگر ناراحت هستید و مشکل دارین به خدا توکل کنید او بهتر از همه به شما کمک میکند و به خدا ایمان داشته باشید
اگر دلتون با خوندن این تاپیک من کمی بهتر یا خوشحال شد دعای خوبی در حقم کنید
دعا کنید همه ی دعاهایی که چه در گذشته و چه در آینده و چه در آن دنیا دعا کردم یا دعا خواهم کرد خوده خدا برام برآورده کنه
انشاءالله هرکی که برام دعا کرد خدا خودش دلشو شاد کنه و مشکلاتش رو حل کنه
انشاءالله الهی آمین.