2777
2789
عنوان

قد صد و هفتاد و هفت برای خانم

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم‌ من‌ ۱۸۱‌ هستم‌ تقریبا‌ . واقعا‌ سخته‌ ولی‌ دوست‌ دارم‌ قدمو‌‌از‌ طرفی‌ انتخاب‌ پارتنر‌ یکم‌ س ...

با اینکه مجردم اما همیشه دوست داشتم فقصله قدی زیاد نمیشه چون به نظرم اینطوری خیلی قشنگتره

اون برا مرداست .ما یکی از بهترین تیمای شهرمون هستیم ولی ۱۸۰ ن و به بالا نداریم ۱۷۰ تا ۱۷۶ اینا ان اک ...

میگم چون ادامه ندادم در جریان نیستم😂الان به ساعد هم نمیتونم بزنم دیگه

من با همه چیش اوکیم

ولی بدیش اینه الان پسرا قداشون کوتاه شده ینی۳ ۱۷۲ یه قد اوکیه و پسر قد بلند کم پیدا میشه

من الان تو پسرای فامیلمون یا هم قدیم یا قدم بلند تره 

و من خودم اگه بخوام ازدواج کنم دوست دارم اختلاف قدیم با طرف زیاد باشه

چه نیازیست به خونخواهی دشمن وقتی به گنهکاری ما دوست شهادت میداد🦋

میگم چون ادامه ندادم در جریان نیستم😂الان به ساعد هم نمیتونم بزنم دیگه

کاش ادامه میدادی قطعا عجوبه میشدی برا خودت .من ۶ ماهه میرم ولی خیلی ناامید شدم  

هم دوره ایی هام همه رفتن حرفه ایی و پیشرفته من هنوز اندر خم یک کوچه موندم 

شما چه مدت کار کردی؟

من با همه چیش اوکیمولی بدیش اینه الان پسرا قداشون کوتاه شده ینی۳ ۱۷۲ یه قد اوکیه و پسر قد بلند کم پی ...

برعکس من میگم اگه قدم کوتاه بود دوست داشتم تفاوت قدمون زیاد باشه ولی چون بلنده دیگه دوست دارم کنار اون طرفم بلند به نظر برسم و انقدر کوتاه نباشم بخاطر همین دلم میخواد تفاوت قدم نهایتا ۱۰ سانت باشه

کاش ادامه میدادی قطعا عجوبه میشدی برا خودت .من ۶ ماهه میرم ولی خیلی ناامید شدم هم دوره ایی هام همه ...

من ۴ ماه بیشتر نرفتم تابستون میرفتم مربی خوبی نداشتم اهمیت نمیداد منم زده و خسته شدم بعدش که مدرسه ها شروع میشد اصلا وقت نمیکردم برم