2777
2789
عنوان

ب درامد برس😍

93 بازدید | 14 پست

سلام سلام🥰

دوستان اپلیکیشن میلی رو نصب کنید ی اپلیکیشن معتبره طلای ابشده هست ک وقتی ک نصب کردید ۵ میلی گرم طلا ب شما و اون کسی ک کد داده هدیه تعلق میگیره 

با کد معرف من وارد شید و بعد اون دوستان خودتون رو با کد معرف خودتون دعوت کنید   و نکته جالب ک هروقت خواستید میتونین پولتون رو برداشت بزنید فعلا هم هر ۵ میلی گرم حدود ۲۳۰۰۰ تومنه😍

کد معرف منmilli-5ebzl

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام

تبلیغ و دادن کد معرف و لینک این جا ممنوعه.

خیلی ها همین جوری سر بلوبانک و میلی و... تعلیق شدن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
باید چیکار کنی که به درآمد برسی ؟خودش بهت طلا میده؟

ببین اول برنامشو از بازار دانلود کنmilliرنگش سورمه ای بعد ک ثبت نام کردی کد معرف منو بزن ب هرکدوممون ۵ میلی یعنی ۲۳۰۰۰ تومن میده از طریق برنامهه کد خووتو بده ب خانواده دوست اشنا و همینجور با هر دعوت ۲۳۰۰۰ تومن ب هردوتون میرسه🥰

مرسی ک گفتی عزیزم

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
برا منم نداده الان چک کردم اگ شما وارد کردید کدو... مطمئنی دانلود کردی و کد رو وارد کردی؟

اره نداشتمش الان دانلود کردم و ثبت نام 

کد هم وارد کردم همون اول ازم کد معرف خواست نوشته بود اختیاری اما وارد کردم ثبتو زدم 

اره نداشتمش الان دانلود کردم و ثبت نام کد هم وارد کردم همون اول ازم کد معرف خواست نوشته بود اختیاری ...

برا منم نیومده ک ۴ تا دعوت از خانواده خودم همونه اگ شما میومدی باید ۵ تا میشد!

اره 🙁پولم نداریم میلی بخریم ارزش داره بگیریم الان؟ میره بالا یعنی؟

نمیدونم عزیزم. برام سوال شده چرا میلی نداد. من کد معرفمو ب شوهرم و سه تا از خانوادش دادم ب هر کدوممون میلی داد شما باید نفر ۵ میبودی ولی نیومده

2810