2777
2789

دكتر به من گفت زياد وزن اضافه كردي براي ٤ ماهو نيم و سعي كن مراعات كني تا اخرش

٥٩ بودم الان ٦٤

بشدت هم پرخور شدم

بعد جاري هروقت ببينه شروع كنه چرا انقد ضعيفي وحشتناااك  لاغر شدي چجوري راه ميري از ضعف 😐بي وقفه هم بلند بلند بگه جلوي يه جمع بزرگتر كه اصلا من خجالت ميكشم در مورد بارداري حرف بزنم

يا يهو بلند و بي دليل پشت بندش ميگه اصلاا بارداري تو رو من تاثير نداشتا همچنان متنفرم از بچه😐

بگم نه انقد اضافه كردم بگه نههه وزن بچست😐بچه الان ٢٠٠ گرمه  وزنش كجا بود اخه🤦🏻‍♀️

واقعا اعصاب ادم بهم ميريزه هرچقد هم بخواد اهميت نده

كاش بفهمن خود ادم بخاطر هورمونا بزور حال روحيشو حفظ ميكنه و اينام دست از اذيت كردن بردارن😔

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگند دیگه .باهاشون خوبیم ولی .ادمند دست خودشون نیست دیگه .

پس من چرا هيچوقت ادمارو تو شرايط حساسشون اذيت نكردم و بار نشدم رو دوششون؟😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینقد برو تا استرس و قند بارداری بگیری ...چرا اصرار میکنید جایی برید یا کسی رو راه بدید ک روحتون آسی ...

كجا اينقد برم؟

بله برون دعوت بوديم و نميشد نرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینا نشونه سوختگی و حسادت تو ریلکس کن و از بوی سوختگی لذت ببر😂😂😂

واقعا؟ حس ميكنم بعضيا ساديسم دارن و دوسدارن ناراحت كنن ادمارو

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس من چرا هيچوقت ادمارو تو شرايط حساسشون اذيت نكردم و بار نشدم رو دوششون؟😔

من هیچ وقت عیب خودم را نمیبینم .

عیب بقیه را بهتر میفهمم 

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 

با پشت دس بزن دهنش بگو من نظر ازت خواستم پس ببند تا بدترکیب زشت...🤪 خلاصه که کلی تو ذهنت ادبش کن دختره فوضول بدترکیبو...😂 دخترا باید یه دفاع شخصی ذهنی قبل از شوهر کردن رو یاد بگیرن تا در برابر قبیله‌ شوهر ایمن و گوگولی شیک و پیک عروس خوبه دهن به دهن بگن به به چه عروسی... خلاصه که تا گف بهش بگو وای عشقم خوبه یادم انداختی برنامه غذایتو بده منم مثل تو بشم چقد خوبه که ترو دارم...🥰بعد تو ذهنت لت و پارش کن ...😂

I only see humans but not humanity

وای مبارک باشه ...اصلا مهمه مگه الان وزن اضافه نکردی جنین هست که داره رشد میکنه باید خوشحال باشی و یادت باشه نمک به مقداری که داخل غذا میریزی کافیه و ابداً نمک اضافه نکن این میتونه کمک کنه بارداری سالمتری داشته باشی

I only see humans but not humanity
2810