2777
2789
عنوان

خواب کودک 18ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بچه ندارم واسه همین اگر اشتباه میکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم و لطفا تصحیح کنید 

یکی از دوستام از وقتی باردار شدن همیشه باهاشون کتاب‌هایی در مورد پرورش بچه/تغذیه/خواب و... کودک بود و تو زمان‌های پرت استفاده میکرد و کتاب میخوند

بعد از به دنیا اومدن بچشون مواردی دیدم که خیلی جالب بود و از همون مطالعات یاد گرفته بود

هیچ مهمونی شامی شرکت نکرد و ساعت ۷ تایم خواب نوزادش بود و واسه هیچی این روتین خواب بچه رو به هم نمیزد حتی مهمونی شام خداحافظی یه دوست نردیکی بود که داشت مهاجرت می‌کرد هم ساعت ۴ رفت تا پنج شش که به ساعت غذا و خواب بچه برسه.حتی وقتی که بچه تو تختش بود و نمیخوابید نور اتاقشو روشن نمی‌کرد یا تو خونه سر و صدایی مثل تی‌وی آهنگ و اینا نمیذاشت 

جای خواب نوزاد از اول که از بیمارستان اومد خونه جدا بود خیلی واسه خودش سخت بود جدایی اما انجامش داد و دوربین گذاشت بالای تختش و از اون اسپیکرا و خواب خودش و بچه و همسرش عالیه( نه که کامل از اول تخت بخوابن تا صبح‌ها نسبت به بقیه خانواده‌هایی که نوزاد دارن)

کیفیت شیرش رو چک می‌کرد که ببینه تا چقدر بچه رو سیر نگه میداره.

نه خودش نه شوهرش بچه رو زیاد بغل نمیکردن به بقیه هم میگفتن و همه درک میکنن الان.

وضعیت مالی خیلی عالی‌ای نداره اما حتما هر هفته دو بار نصفه روز پرستار بچه و کمکی میگیره که خودش استراحت کنه و خستگی و افسردگی از پا درش نیاره. شوهرشم خیلی کمک میکنه خدایی.

باهاش که حرف میزدم میگفت من خواهر و مادر و مادرشوهرم تو این شهر نیستن مجبور بودم از تموم کمکی‌ها مثل کتاب و وسایل استفاده کنم بچشم واقعا هم رشدش عالیه چون خواب شبش خیلی خوبه و هم خیلی خوش‌اخلاقه.

شما هم توصیه‌های بقیه رو گوش کنین خیلی خوبه استفاده از تجربه اما منبع اصلیتون رو کتاب آدم‌های متخصص که تحصیلات بالا تو این زمینه‌ها دارن،قرار بدین و روش‌هاشونو به‌کار ببرین🤍