2777
2789
عنوان

ولی واقعا فسنجون اقتصادیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1127 بازدید | 70 پست
اره منم با فسنجون زود سیر میشم و سنگینه

هفته پیش درست کرده بودم، ولی دوباره دلم خواست

فردا درست کنم دوباره   

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رب انار گرفتم یه بطری یک لیتری ۲۰۰ تومن حالا نمیدونم به من فرو کردن تو پاچم یا همین قیمت هاس🤷

چقدررر ارزوننن 

اون رب انار نیست رب الوچه ست چون من گیلانم رشت رب انار پارسال مامانم خرید کیلویی ۴۳۰تومن از همسایمون 

خودش تو خونه درست کرده بود

نلایک

بستگی داره فسنجون چه جوری درست کنی

مرغ ریش ریش به جای تکه گوشت و مرغ 

و استفاده کم از گردو و قاطی کردن چیزهای دیگه بجای گردو بله قیمت میاد پایین ولی مزه خوشمزه و اصالت خورشت هم تغییر دادید خب.

چقدررر ارزوننن اون رب انار نیست رب الوچه ست چون من گیلانم رشت رب انار پارسال مامانم خرید کیلویی ۴۳۰ت ...

نه همون مزه انار میده باز خبر ندارم خدا خیرت بده خیالم راحت شد گرون نداده حداقل 😂😂

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

ببین من هم از سمت خانواده مادریم و هم پدری باغ گردو داریم گاهی پیش اومده پدربزرگم یه توری بزرگ پر از ...

آره گردو زیاد میبره ،  مرغ هم زیاد میخاد چون  یا باید گردو زیاد باشه که آب خورشت زیاد باشه اگه کم باشه گردو باید مرغش بیشتر باشه