2777
2789
عنوان

خواهرم بارداره

200 بازدید | 21 پست

سلام عزیزای من وقتتون بخیر

یه سوالی داشتم من خواهرم ۱۵ هفته حامله است و دو هفته پیش رفته آزمایشگاه نیلوی تهران آزمایش غربالگری NIPT یا سلفیری انجام داده

که الان دو، سه روزه جوابش اومده متاسفانه قسمت کروموزم ها مشکل کروموزومی ۱۳ یعنی تریزومی ۱۳ رو high risk زده

الان ۲ ، ۳ روزه تمام فکر و ذکر ما محو این غذیه شده

میگه میخوام بندازم ولی خوب دکتر میگه تا جواب آمینوسنتز نیاد نمیشه سقط کنی 

آمینوسنتز هم دیروز انجام داده

شما اطلاع یا تجربه ای ندارید؟

سلام خانمها اسی جان لطفا تاپیک هم خونه شدن همسر وبرام گزارش بزن خانمها لطفا گزارش بزنید شناسایی شدم

این نگرانه تو بفکر گزارشی

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

تصمیم درستی گرفته بنظر من حتی اگه یه درصد احتمال خطا هم باشه سقط بشه بهتره به چشم دیدم خانواده هایی که بچه معلول دارن چه فشاری روشونه 

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

این نگرانه تو بفکر گزارشی

عزیزم من اصلا عنوان رو نمیخونم فقط مینویسم تا زودتر گزارش بخوره قلبم داره تند تند میزنه شناسایی شدم چه اشکالی داره کمک کردن بهم گزارش بزنن ک مشکل منم حل بشه دعای منم مشکل ایشون رو حل میکنه

عزیزم من اصلا عنوان رو نمیخونم فقط مینویسم تا زودتر گزارش بخوره قلبم داره تند تند میزنه شناسایی شدم ...

اشکالش اینه بعضیا از جمله خودم بدم میاد یکی پست غیر مربوط بزاره 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

اشکالش اینه بعضیا از جمله خودم بدم میاد یکی پست غیر مربوط بزاره

عزیزم بدت میاد اصلا واکنشی نشون نده چون تو نمیتونی درکش کنی که شناسایی شدن چقدر وحشتناکه و تا چه حد به ادم استرس میده 

تصمیم درستی گرفته بنظر من حتی اگه یه درصد احتمال خطا هم باشه سقط بشه بهتره به چشم دیدم خانواده هایی ...

بله ایشون هم تصمیمش همینه ولی خوب فعلا تا جواب آمینو نیاد نامه سقط نمیدن

خودتون این مشکل رو داشتید؟

خودم نه اطرافیانم داشتن که کفتن بچه سندروم داوون داره آمینو دادن بچه سالم بوده الانم   بچه هاشون سالم و سرحال دارن میرن مدرسه یه دکتری هم اینستا میگفت ۹۰ درصد اونایی که‌جواب غربالگری با ریسک بالا میاد سالمن 

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خودم نه اطرافیانم داشتن که کفتن بچه سندروم داوون داره آمینو دادن بچه سالم بوده الانم بچه هاشون سال ...

آخه آزمایش با آزمایش فرق داره

من خواهرم غربالگری NT انجام داد گفتن بچه مشکل نداره

وبی الان که آزمایش ژنتیک انجام داده اینجوری شده

من تو هفته ۱۵ سقط اجباری داشتم بخاطر همین مسائلدکتر گفت نهایتا تا زمان بدنیا اومدن زنده می مونه منم ...

آخی عزیزم

آره واقعا خیلی حس بدی داره خواهر منم خیلی روحیه اش داغون شده

عذرخداهی میکنم این سوالو می پرسم ولی دوباره باردار شدید؟

2810