2777
2789

بهترین دوست کیست ؟

کسی است که من کنارش می توانم خودم باشم،کسی است که می توانم در مورد موضوعات بی معنی با او گفتگو کنم،کسی است که حتی زمانی که رفتار  عجیب و غریبی از من سر می زند باز هم مرا دوست دارد،کسی که به جوک های بی مزه من میخنددتولدت مبارک دوست خوب من❤️🌸🌸🌸🌸🌸🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂

@خزان_نارنجی    

در آینه دختری میبینم ، زیبا ، سرسخت ، مغرور و تنها...عجب قدرتی دارد چشمانش، این قدرت هر آینه ای را شکوهمند میسازد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آبان یه ماه نیست

آبان یه فرهنگه

آبان یه سبکه

آبان یه آرزو

آبان یه نعمـــت الهیــــه

آبان یه جور زندگیه

آبان یه مدل غــــــرور جذابــه

آبان کلکسیــون آدمـــای جذابـــه

تولدت مبارک رفیق آبان ماهی.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

ای وایییییی😍😍😍😍😍 خیلی ماهیییی سارای قشنگم .

منو با ترفند کشوندی سایت این تاپیکو بزنی؟؟؟🤩🤩🤩🤩🤩 قربونت برمممم مهربونم .دوشت دالممممم 

مررررسی😘😘😘😘😘😘😘😘

خیلی خوشحالم دارمت❤❤❤❤

تولدت هزاران بار مبارک خواهر قشنگمممم😍😍😍😍🎂🌸🎂🌸🎂🌸🌸🎂🌸❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

در آینه دختری میبینم ، زیبا ، سرسخت ، مغرور و تنها...عجب قدرتی دارد چشمانش، این قدرت هر آینه ای را شکوهمند میسازد
آبان یه ماه نیستآبان یه فرهنگهآبان یه سبکهآبان یه آرزوآبان یه نعمـــت الهیــــهآبان یه جور زندگیهآبا ...

قربونتتت برم 🥰🥰🥰😘😘😘😘 چقدر شماها مهربونید اخهههه 

بغضم گرفت .خیلی دوستتون دارم🥰🤗🤗🤗🤗🤗

https://upmusics.com/%D8%B9%D9%84%DB%8C-%D8%AD%D8%B3%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D8%AF%D8%AE%D8%AA%D8%B1-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D8%B2/

کپی کنید سرچ کنید قر بدین💃💃💃💃

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

قربونتتت برم 🥰🥰🥰😘😘😘😘 چقدر شماها مهربونید اخهههه بغضم گرفت .خیلی دوستتون دارم🥰🤗🤗🤗🤗🤗

از این که دوستی مثل تو دارم به خودم می بالم. ممنونم که همیشه کنارم بودی و به درد دل هایم گوش می کردی. ممنون که اجازه دادی طعم واقعی دوستی را در کنار تو حس کنم. ممنون به خاطر همه چیزهای خوبی که به من آموختی . از اینکه تو را به عنوان بهترین دوستم کنارم دارم خیلی خوشحالم. در روز تولدت برای تو شادی و سلامتی را آرزو می کنم .

تولدت مبارکمون❤

قربونتتت برم 🥰🥰🥰😘😘😘😘 چقدر شماها مهربونید اخهههه بغضم گرفت .خیلی دوستتون دارم🥰🤗🤗🤗🤗🤗

خدانکنه عشقم 

ان شاء الله تولد 120سالگی تو بگیری خواهر قشنگم 😍😍😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️🌸🌸💃💃💃💃💃💃💃

2810