2777
2789
عنوان

شما حاضرید فرزندخوانده داشته باشید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 41650 بازدید | 724 پست

سلام دوستان عزیز

من خیلی دوست دارم فرزند خونده داشته باشم ، اما شوهرم راضی نیست و میگه فقط بچه باید برای خودمون باشه ، خون ما تو رگاش باشه، هرچی بهش گفتم بچه شیرینی زندگیه و باعث بالا رفتن رزق و روزی میشه قبول نمیکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیفهمم چرا بعضی ها انقدر گارد دارن که بچه حتما باید از ژن خودشون باشه. خیلی هم کار خوبیه که آدم بتونه توی زندگی یه کودک بی سرپرستی که حالا دیگه پاش رو روی زمین گذاشته موثر باشه

فعالیت من توی نی نی سایت به خاطر این هست که یه روز سوالی پرسیدم که یه نفر اپلیکیشن مشاوره تلفنی تلیار رو بهم معرفی کرد و مشاوره گرفتن از اونجا بهم خیلی کمک کرد منم دوست دارم این اتفاق توی زندگی بقیه بیوفته تا زندگی بهتری داشته باشن و تصمیم های بهتری بگیرن توی زندگیشون. 
سلام خانمی؟ چرا؟ لابد تو هم عقیده شوهر منو داری ، اینکه فقط بچه باید برای خود ادم باشه

آره دقیقا 

تصورشم برام غیرممکنه بزرگ کردن بچه یکی دیگه

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

سلام من این موضوع رو تازه دیدم،من وهمسر عهدکردیم حتی اگه خودمونم بچه داشته باشیم یکی یه دوتا بچه هم به سرپرستی بگیریم،اخه هردومون عاشق خانواده ی شلوغ وپرجمعیت هستیم،نذر کردم اگه حامله شم حتما برای گرفتن یه بچه اقدام کنیم،لطفا دعام کنید

بی حوصلگی هایم را ببخش،بد اخلاقی هایم رافراموش کن،بی اعتنایی هایم راجدی نگیر،درعوض من هم تورامیبخشم که مسبب همه ی اینهایی!!!!!!!!! اخه کی میایی دیگه،..نی نی  
من نمیفهمم چرا بعضی ها انقدر گارد دارن که بچه حتما باید از ژن خودشون باشه. خیلی هم کار خوبیه که آدم ...

سلام عزیزم

بعضی آقایون این تصور رو دارن که اون بچه ها نحس و شوم هستن ، با اومدنشون زندگی از هم پاشیده میشه و برکت از بین میره

سلام عزیزم بعضی آقایون این تصور رو دارن که اون بچه ها نحس و شوم هستن ، با اومدنشون زندگی از هم پ ...

ای بابا آخه مگه توی دوره ی جادو جمبل هستیم که چیزی شوم باشه  :/

فعالیت من توی نی نی سایت به خاطر این هست که یه روز سوالی پرسیدم که یه نفر اپلیکیشن مشاوره تلفنی تلیار رو بهم معرفی کرد و مشاوره گرفتن از اونجا بهم خیلی کمک کرد منم دوست دارم این اتفاق توی زندگی بقیه بیوفته تا زندگی بهتری داشته باشن و تصمیم های بهتری بگیرن توی زندگیشون. 
من نمیفهمم چرا بعضی ها انقدر گارد دارن که بچه حتما باید از ژن خودشون باشه. خیلی هم کار خوبیه که آدم ...

اخه اعتماد بنفس كاذب دارن فكر ميكنن خودشون خيلللللي تحفه هستن.اينكار برا هركسي نيس فقط مخصوص بركزيده هاس خدا كه فرشته هاشو و لايق هر كسسسي نميدونه 

2810