2777
2789
عنوان

شوهرم میگه از پدرت ماشینش رو بگیر

569 بازدید | 59 پست

بچه هات دیونه شدم از دست این شوهر منو شوهرم عقدیم ماشین نداره 

مراسم عقد فامیل شوهرمه شوهر دیگه هست خواهر مادر شوهرم  رفتن 

حالا شوهرم به من میگه که به پدرت بگو ماشینش رو بده من برم مراسم بعدش میام دو سه روز دیگه بعدش میام ( من نمیرم‌ به دلایلی که خودمون مراسم عقد و عروسی داریم)

والا من خجالت می کشند بگم 

نمیتونم بگممممم تموم کار پدرم با ماشینش مسافر کشی می کنه هر چی بهش میگم خودت بگو نمیگه 

همش میگه ماشین جور کن خب برو با اتوبوس چیزی

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ندین اصن پرو میشه

من اصلا نمی خوام بگم گرفته که بگو نمی‌دونم چطور با آرامش بهش بگم بفهمه

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه
بگو روم نمیشه بگم.

مگه می فهمه

نه قبول نکنمثل شوهر عوضی من پرروئه مواظب باش از الان بهش رو ندی

نه نمیگمممم اصللاا

من نمیدونم چطوری با همسرتون راحت نیستید که این خرفارو یزنید بهش از رابطه زناشویی که بدتر نیست از قول خودت بهش بگو بابام ماشینو لازم داره و من نمیگم بهش به فکر ماشین دیگه باش

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی