2777
2789
بله شیر حرصی رو بچه اثر میزاره ..متاسفم برا دخترتون..میشه بپرسم چرا فوت کرد؟

من نمیدونستم تو اون شرایط روحی که نباید شیر بدم و دادم کسی هم نگفت بهم طرف بچش عمل جراحی داشته بخاطر یه دونه بهش گفتن چون داری جوش می‌زنی شیر نده شیر خشک بده اونوقت کسی به من خاک تو سر نگفت شیر غم نده به بچه....اشکال نداره عزیزم بخاطر تب و دلدرد بردم دکتر بستری کرد و تو بیمارستان بخاطر یه سونو دارو خواب اور زیاد دادن کبدش داغون کردن و بچمو کردن زیر خاک اخرین بار با دست خودم دادم کاش دستم می‌شکست فلج میشد 

ای کاش عکس هات نفس میکشیدن یعنی خدا دوباره فرشته ای مثل تو بهم بده ...... خدارو شکر که فرشته ای شبیه تو بهم داد خدا انشالله عمر این مثل تو نباشه برای این که خدا این دوتا رو مثل تو ازم نگیره دعا کن فرشته اسمونی مامان 
سرخود که چیزی نده به بچهاول هم ببر روانشناس کودکان نه روانپزشک

نه نمیدم عزیز میخوام ببینم تجربه داشتن چجوری بوده چکار می‌کرده کاش بم پیدا کنم 

ای کاش عکس هات نفس میکشیدن یعنی خدا دوباره فرشته ای مثل تو بهم بده ...... خدارو شکر که فرشته ای شبیه تو بهم داد خدا انشالله عمر این مثل تو نباشه برای این که خدا این دوتا رو مثل تو ازم نگیره دعا کن فرشته اسمونی مامان 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نمیدونستم تو اون شرایط روحی که نباید شیر بدم و دادم کسی هم نگفت بهم طرف بچش عمل جراحی داشته بخاطر ...

الهی بگردم ببخشید ناراحت شدی مطمئن باش جاش بهشته و حالش خوبه خداوند رحمتش کنه 

الهی بگردم ببخشید ناراحت شدی مطمئن باش جاش بهشته و حالش خوبه خداوند رحمتش کنه

دشمنت شرمنده عزیزم.ممنون سلامت باشین اگه بچه داری انشالله خدا بچه هاتو حفظ کنه