2777
2789
عنوان

خانمای باسلیقه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 27 پست
متم اصلا دوس ندارم کاور اینارو، ولی خب تو میتونی عوض کنی ولیشوهر من 100سالم بگذره عوض نمیکنت

اره خب شرایط ها با هم فرق  داره

نمیشه برا همه یه نسخه پیچید

دلت خوش باشه عزیزم

اگه میدونی عوض کردنش برات سخته یه روفرشی ک دوس داری بخر بنداز روش❤

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متم اصلا دوس ندارم کاور اینارو، ولی خب تو میتونی عوض کنی ولیشوهر من 100سالم بگذره عوض نمیکنت

بیست و سه آبان چهارصد و سه چه خبره؟

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈
من بودم استفاده میکردم۵سال دیگه چرک تاب شد ، عوض میکردم🤗رو هییییچ وسیله ایم کاور ننداختمحتی وقتی پس ...

منم همین ایده شما رو داشتم 

مبلام راحتیه از اول ازدواج همیشه مبل راحتی داشتم نه فقط شوهرم که هر کی میاد خونم رو کاناپه دراز میکشه خوب موها کمی چرب هستن دیگه دسته مبل قبلی تیره شده بود همش هم کثیف بود چندبار شامپو فرش کشیدم دیگه نمیرفت الان مبل جدید خریدم رنگش هم چرک تاپ هست اما روی کاناپه ها پتو سفری انداختم مهمون میاد جمع میکنم اما شوهرم یا آشناها میان راحت دراز میکشن ببین رو کاناپه میشینند خوب میوه و آجیل میخورن من خورده های آجیل رو از کنارهای مبل نمیتونستم تمیز کنم الان هفته ای یا دو‌هفته یکبار پتو رو میندازم ماشین دیگه 

خودم هم خوشم نمیاد اما راحت شدم 

یک روفرشی از این نازکها بگیر موقع کار کردنت بنداز رو فرش کارت که تموم شد جمع کن بزار کنار مثلا ما از ...

ممن خودم اصلا نمیزارم یه قطره اب بریزه، این شوهر بی سلیقم هرچی میخوره نصفش رو زمینه

کیم نبیلیر...کیم نه چکیر...

منم همین ایده شما رو داشتم مبلام راحتیه از اول ازدواج همیشه مبل راحتی داشتم نه فقط شوهرم که هر کی می ...

بسبار هم عالی

میگم برای همه نمیشه یه نسخه داد

من مبل ازدواجم خب پسرکم روش شیشه شیر گذاشت و میوه خورد و... کثیف شد

مبل استیل بود

دادم شسشتو کردن 

برق میزد

یه مدت استفاده کردم، از خیریه ای ک باهاشون آشنا هستم، گفتن یه خاتم عمل کمر کرده سریع مبل نیاز داره نمیتونه زمین بشینه

من عکس فرستادم گفتم میخوایید اینارو؟ لازمسون هست؟ یه ربع بعد با وانت خودشون اومدن بردن

یکی دو هفته بدون مبل بودیم😁

بعد مبل ۷،۸ تومنی کاناپه ارزون خریدم

اینام پسرم روش میپره، خوابیده

بدم اسفنجش رو عوض کنن احتمالا

🤗

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁